Ιωάννινα: Πρώτη φορά ΑριστεΜΑΤ

Ιωάννινα: Πρώτη φορά ΑριστεΜΑΤ
  
 
Χρήση δακρυγόνων επιστράτευσαν νωρίς το πρωί της Τετάρτης 11 Νοέμβρη τα ΜΑΤ, προκειμένου να διαλύσουν την περιφρούρηση της απεργίας των εργαζομένων της «Γενικής Ανακύκλωσης ΑΕ» στα Γιάννενα, που βρίσκονται στην πύλη του εργοστασίου στα πλαίσια της 24ωρης απεργίας τους, που πραγματοποιείται με απόφαση του ΕΚ Ιωαννίνων, μετά από πρόταση του ΠΑΜΕ.


Μέχρι στιγμής, από την νέα επιχείρηση τρομοκράτησης των εργαζομένων από κυβέρνηση και ΜΑΤ, έχουν προσαχθεί από την αστυνομία 8 εργαζόμενοι, εκ των οποίων, ο ένας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.


Η νέα επέμβαση των δυνάμεων των ΜΑΤ έγινε με σκοπό την ενεργοποίηση απεργοσπαστικού μηχανισμού της εργοδοσίας.


Στο πλευρό των απεργών βρίσκονται ταξικά σωματεία, φορείς και δυνάμεις του ΠΑΜΕ.


Σημειώνεται ότι η απεργία των εργαζομένων της «Γενικής Ανακύκλωσης» γίνεται ενάντια στις απολύσεις και στις μειώσεις μισθών.


Στο μεταξύ την Τετάρτη 11 Νοέμβρη το πρωί, όλες οι απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων της «Γενικής Ανακύκλωσης» κρίθηκαν παράνομες από το Δικαστήριο Ιωαννίνων, μετά από σχετική αίτηση της εργοδοσίας. Η σημερινή απεργία γίνεται μετά από την προκήρυξή της από το ΕΚ Ιωαννίνων.
Ιωάννινα: Πρώτη φορά ΑριστεΜΑΤ  Ιωάννινα: Πρώτη φορά ΑριστεΜΑΤ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 11, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.