Σημαντικές επαφές της Δημάρχου Σουλίου στην Αθήνα

Σημαντικές επαφές της Δημάρχου Σουλίου στην Αθήνα


Ο Δήμος Σουλίου ανακοινώνει ότι η Δήμαρχος κ. Μπραϊμη Μπότση Σταυρούλα το τριήμερο 29-30-31/10 επισκέφθηκε την Αθήνα, όπου είχε σειρά συναντήσεων με κυβερνητικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες για θέματα αρμοδιότητας του Δήμου.
Τα αποτελέσματα των συναντήσεων είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικά, αφού :
- Υπογράφηκε , μεταξύ της Δημάρχου και του Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ κ. Πιτσιόρλα, το συμβόλαιο μεταβίβασης του Ειρηνοδικείου Παραμυθιάς.
- Επιλύθηκαν θέματα σχετικά με το ΒΙΟΠΑ Θεσπρωτίας μετά από συνάντηση με την Υφυπουργό Βιομηχανίας κ. Θεοδ. Τζάκρη παρουσία του τοπικού βουλευτή κ. Μάριου Κάτση.
- Η Δήμαρχος παρέλαβε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος την προέγκριση σύμβασης για το αποχετευτικό της πόλης της Παραμυθιάς, μια ιδιαίτερα ευχάριστη εξέλιξη για το εδώ και πέντε χρόνια ταλαιπωρημένο έργο, που οφείλεται εμφανώς στην ωριμότητα αυτού.
Παρά τις μεγάλες δυσκολίες που ταλαιπωρούν το σύνολο της κοινωνίας και την αυτοδιοίκηση , με όραμα, υπομονή και επιμονή προχωράμε.
Σημαντικές επαφές της Δημάρχου Σουλίου στην Αθήνα Σημαντικές επαφές της Δημάρχου Σουλίου στην Αθήνα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 03, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.