Παραδέχθηκε τις λάθος νομικές κινήσεις για τα καταστήματα του Δρεπάνου ο Δήμος Ηγουμενίτσας

Παραδέχθηκε τις λάθος νομικές κινήσεις για τα καταστήματα του Δρεπάνου ο Δήμος Ηγουμενίτσας


Παραδέχθηκε τελικά έστω και εμμέσως, τις λάθος νομικές κινήσεις, για την έξωση των ενοικιαστών στα καταστήματα του Δρεπάνου (SOHO & OSTRIA), ο Δήμος Ηγουμενίτσας.

Με δύο αποφάσεις της, η οικονομική επιτροπή του Δήμου Ηγουμενίτσας (κατάστημα SOHO - κατάστημα OSTRIA), ομόφωνα, αποφάσησε τη μη άσκηση  προσφυγής  ενώπιον της Ειδικής Επιτροπής του άρθρου 152 του Ν. 3463/2006 κατά της με αριθμό πρωτ. 2400/54668/8-10- 2015  (SOHO) και της με αριθμό πρωτ. 2208/50093 /28-9-2015 (OSTRIA) απόφασης του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας  διότι  είναι πλήρως αιτιολογημένη καθώς οι ως άνω αποφάσεις της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και του Δημάρχου πάσχουν.

Τις λάθος κινήσεις του οικονομικού επιτελείου, είχε επισημάνει από την πρώτη στιγμή στον Δήμο Ηγουμενίτσας, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας κ. Πιτούλης, αλλά και εμείς με δημοσιεύματά μας, για να δεχθεί τότε τα αρνητικά σχόλια του κύκλου του Δημάρχου και της Αντιδημάρχου Οικονομικών.

Ήρθε όμως το πλήρωμα του χρόνου, δικαιώνοντας τον Αντιπεριφερειάρχη και αφήνοντας έκθετους τους αρμόδιους του Δήμου, οι οποίοι στην βιασύνη τους να "εκδικηθούν" τους ενοικιαστές, υπέπεσαν σε σειρά πολιτικών και νομικών λαθών.
Παραδέχθηκε τις λάθος νομικές κινήσεις για τα καταστήματα του Δρεπάνου ο Δήμος Ηγουμενίτσας Παραδέχθηκε τις λάθος νομικές κινήσεις για τα καταστήματα του Δρεπάνου ο Δήμος Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 18, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.