Δυναμικό παρών αγροτών και κτηνοτρόφων της Θεσπρωτίας στο συλλαλητήριο της Αθήνας (+ΦΩΤΟ)

Δυναμικό παρών αγροτών και κτηνοτρόφων της Θεσπρωτίας στο συλλαλητήριο της Αθήνας (+ΦΩΤΟ)Δυναμικό παρών έδωσε ο Σύλλογος κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας στο Πανελλαδικό συλλαλητήριο που πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τετάρτης στην πλατεία Συντάγματος παραγωγοί και κτηνοτρόφοι, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τον τρόπο φορολόγησής τους αλλά και τις αλλαγές που επίκεινται στο ασφαλιστικό.

Λίγα λεπτά μετά τις 12.00 προκλήθηκε ένταση μπροστά από τη Βουλή, με αντεγκλήσεις αστυνομικών-διαδηλωτών. Η αστυνομία έκανε χρήση χημικών κατά των διαδηλωτών.

Στο συλλαλητήριο των αγροτών συμμετείχαν μεταξύ άλλων η Πανελλαδική Ομοσπονδία Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Λαϊκών Αγορών, η προσυγκέντρωση των οποίων έγινε στις 09.00 το πρωί στην πλατεία Βάθη έξω από το κτήριο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πωλητών Λαϊκών Αγορών.


Δυναμικό παρών αγροτών και κτηνοτρόφων της Θεσπρωτίας στο συλλαλητήριο της Αθήνας (+ΦΩΤΟ)  Δυναμικό παρών αγροτών και κτηνοτρόφων της Θεσπρωτίας στο συλλαλητήριο της Αθήνας (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 18, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες