Εξαμελής οικογένεια στο Νοσοκομείο Κινδύνευσε από το υγραέριο θέρμανσης

Εξαμελής οικογένεια στο Νοσοκομείο
Κινδύνευσε από το υγραέριο θέρμανσης


Στην Πνευμολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων νοσηλεύονται έξι άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν αργά το βράδυ της Τρίτης, με έντονα συμπτώματα δύσπνοιας και ζάλης.

Πρόκειται για μία οικογένεια κι ένα συγγενικό τους πρόσωπο από το Σταυράκι.

Χθες το βράδυ, στο ΕΚΑΒ σήμανε συναγερμός και χρειάστηκε να μεταφερθούν και οι έξι μέσα σε λίγα λεπτά στο Νοσοκομείο.

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο, έφτασαν στα επείγοντα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, όπου διαπιστώθηκε πως τα έντονα συμπτώματα ζάλης και δύσπνοιας προήλθαν από την εισπνοή υγραερίου θέρμανσης.

Η προσπάθεια λοιπόν να ζεστάνουν το σπίτι τους, στις πρώτες παγωμένες νύχτες του χειμώνα, κόντεψε να τους στοιχίσει τη ζωή.

Ο 52χρονος πατέρας, η μητέρα 49 χρονών, τα τρία παιδιά τους, 21, 17 και 12 ετών, όπως κι ένα συγγενικό τους πρόσωπο 63 ετών, παραμένουν για προληπτικούς λόγους στην Πνευμολογική Κλινική.

Σημειώνεται ότι η χρήση υγραερίου για τη θέρμανση τους χειμερινούς μήνες, όπως και τα τζάκια ή οι ξυλόσομπες, που αναβίωσαν στα χρόνια της κρίσης, έχουν στοιχίσει μέχρι τώρα αρκετές ανθρώπινες ζωές.
 
Εξαμελής οικογένεια στο Νοσοκομείο Κινδύνευσε από το υγραέριο θέρμανσης  Εξαμελής οικογένεια στο Νοσοκομείο Κινδύνευσε από το υγραέριο θέρμανσης Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.