Π.Ε.Δ Ηπείρου: Σεμινάριο για τη σύγχρονη λειτουργία της Πρωτοβάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Π.Ε.Δ Ηπείρου: Σεμινάριο για τη σύγχρονη λειτουργία της Πρωτοβάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης

http://aftovi.27210.gr/mediafiles/2015/08/PEDH-ped-hpeirou-ped-ipeirou1.jpg

Η Π.Ε.Δ Ηπείρου, έχοντας ως στόχο την πληρέστερη πληροφόρηση και την άμεση ενημέρωση των αιρετών και των υπαλλήλων των Δήμων και των Νομικών τους προσώπων, σε θέματα που αφορούν τη λειτουργία τους, διοργανώνει σεμινάριο με θέμα:

«Δημόσιες συμβάσεις - Σύννομη διενέργεια των δαπανών των δήμων και των Δημοτικών νομικών προσώπων - Προϋπολογισμός, Φορολογικές και λοιπές υποχρεώσεις - Ηλεκτρονικές δημοσιεύσεις».

Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί από την Π.Ε.Δ. Ηπείρου, σε συνεργασία με την εταιρεία Έγκριτος Group - Συνεργασία Α.Ε., η οποία παράγει εξειδικευμένο λογισμικό και παρέχει υποστηρικτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε Οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015, στην Πρέβεζα, Πολιτιστικό Κέντρο "ΟΑΣΗ", με ώρα προσέλευσης 9.00 πμ.

Εισηγητές της ημερίδας θα είναι ο κ. Αθανάσιος Παζαρλόγλου, στέλεχος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, μόνιμος υπάλληλος διαδημοτικού φορέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης και συγγραφέας, η κ. Μαρία Μάρκου, διευθύντρια παραγωγής λογισμικού της Έγκριτος Group – Συνεργασία Α.Ε. και ο κ. Σταύρος Λιάπης, Οικονομολόγος Λογιστής, σύμβουλος επιχειρήσεων και οργανισμών.

Συνοπτική θεματολογία προγράμματος:

ΕΝΟΤΗΤΑ Α΄: ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΝΑΨΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ

ΕΝΟΤΗΤΑ Β΄: ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΕΝΟΤΗΤΑ Γ΄: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

Στο σεμινάριο θα συμμετάσχουν αιρετοί και υπηρεσιακοί παράγοντες από τους Δήμους όλης της Ηπείρου, και των Δήμων της Λευκάδας, της Βόνιτσας και των Παξών, που λόγω εγγύτητας έχουν προσκληθεί.
Π.Ε.Δ Ηπείρου: Σεμινάριο για τη σύγχρονη λειτουργία της Πρωτοβάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης Π.Ε.Δ Ηπείρου: Σεμινάριο για τη σύγχρονη λειτουργία της Πρωτοβάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 02, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.