Απαράδεκτη η κατάσταση με τις διαβάσεις στην Ηγουμενίτσα (+ΒΙΝΤΕΟ)

Απαράδεκτη η κατάσταση με τις διαβάσεις στην Ηγουμενίτσα (+ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά παρά μόνο ως νέα μόδα αυτό που συμβαίνει με τις διαβάσεις πεζών στην πόλη της Ηγουμενίτσας. 
Από την προηγούμενη τετραετία οι διαβάσεις πεζών σε μερικά σημεία μένουν έως τη μέση και δεν ολοκληρώνονται ποτέ.

Πάρτε για παράδειγμα την διάβαση πεζών μπροστά από το παλιό κατάστημα της Εμπορικής τράπεζας καθώς και τη διάβαση στο παλιό κατάστημα της Alpha Bank... ξεκίνησαν και σταμάτησαν στη μέση και συνεχίζουν να βρίσκονται έτσι τα τελευταία 3 χρόνια περίπου.

Ακόμα μια διάβαση βρίσκεται στο ίδιο σημείο τις τελευταίες 3 μέρες πριν από την πλατεία δημαρχείου , ακριβώς στο σημείο εισόδου του πεζόδρομου. 
Οπως θα δείτε και στις φωτογραφίες αλλά και σε ένα σύντομο video που τραβήξαμε σήμερα, η μισή διάβαση σε συνδυασμό με την διέλευση φορτηγών και λεωφορείων καθώς και με τα διπλοπαρκαρισμενα ... μόνο εύκολη δεν κάνει την κίνηση. 
Σίγουρα θα τελειώσει κάποια στιγμή αλλά έλεος με αυτήν την κατάσταση

Σε μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό παρόμοια έργα γίνονται τις νυχτερινές ώρες, όπου η κίνηση είναι ελάχιστη. Στην Ηγουμενίτσα από την άλλη έχουμε κάθε χρόνο μια εβδομάδα όπου καθημερινά πρώτα θα κόβουν το μισό δρόμο για την μίση διάβαση και μετά τον επόμενο (αν το θυμηθούν και δεν την αφήσουν μισή).

Δηλαδή πόσο δύσκολο είναι κ. Δήμαρχε να καταλάβετε ότι με τον να κόβετε δρόμους για έργα, διαβάσεις, δεηαη κλπ την ημέρα, απλά ταλαιπωρείτε τον κόσμο σε μια ήδη προβληματική πόλη.
 
Απαράδεκτη η κατάσταση με τις διαβάσεις στην Ηγουμενίτσα (+ΒΙΝΤΕΟ) Απαράδεκτη η κατάσταση με τις διαβάσεις στην Ηγουμενίτσα (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Νοεμβρίου 13, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.