Απαγωγή βρέφους 11 μηνών από καταυλισμού Ρομά


Απαγωγή βρέφους 11 μηνών από καταυλισμού Ρομά


Την απαγωγή του παιδιού της, ηλικίας μόλις έντεκα μηνών, κατήγγειλε αργά το βράδυ του Σαββάτου, στις αστυνομικές αρχές, μία νεαρή μητέρα από τον καταυλισμό των Ρομά.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας, απαγωγείς είναι ο πατέρας του παιδιού με τον οποίο έχει χωρίσει, ο παππούς και ένας φίλος τους, οι οποίοι έφτασαν στην Άρτα από τον καταυλισμό της Θήβας, άρπαξαν το βρέφος και εξαφανίστηκαν.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σε ολόκληρη την Ήπειρο ενώ έχουν ενημερωθεί και οι αρχές της Αιτωλοακαρνανίας, καθώς είναι άγνωστη η κατεύθυνση προς την οποία κινήθηκε το όχημα, για το οποίο έχουν τα πλήρη στοιχεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε χωρίσει πριν λίγο καιρό και η νεαρή κοπέλα είχε επιστρέψει στην οικογένειά της που ζει στην Άρτα.

Η Αστυνομία από τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της, θεωρεί σχεδόν σίγουρα ότι στο όχημα που χρησιμοποιήθηκε για την απαγωγή του μωρού, είναι πολύ πιθανό να μεταφέρονται και ναρκωτικές ουσίες.

Απαγωγή βρέφους 11 μηνών από καταυλισμού Ρομά  Απαγωγή βρέφους 11 μηνών από καταυλισμού Ρομά Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Δεκεμβρίου 06, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες