Με επιτυχία η εκδήλωση για την τουριστική προώθηση της Πέρδικας Δείτε το νέο τηλεοπτικό σποτ (+ΒΙΝΤΕΟ)

Με επιτυχία η εκδήλωση για την τουριστική προώθηση της Πέρδικας
Δείτε το νέο τηλεοπτικό σποτ (+ΒΙΝΤΕΟ)

ΦΩΤΟ: Δημήτρης Μυλωνάς

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, η θεματική συνάντηση τουρισμού και επιχειρηματιών, στο συνεδριακό κέντρο Πέρδικας με θέμα:
«Ανάδειξη, Προώθηση και Προβολή της Πέρδικας και του Τουριστικού Προϊόντος της»

Την παρουσίαση παρακολούθησαν ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Νίκος Κάτσιος, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Λώλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας κ. Πάσχος, οι Αντιδήμαρχοι Ηγουμενίτσας κ. Λώλης και κ. Μήτσης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου κ. Θωμάς Παππάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας Πέρδικας κ. Πάκος και δεκάδες μέλη του συλλόγου Εμπόρων και ενοικιαζομένων δωματίων Πέρδικας

Στην συνάντηση βρέθηκαν και τουριστικοί πράκτορες από μεγάλα τουριστικά γραφεία της Βόρειας Ελλάδας. 
Οι πράκτορες ενθουσιάστηκαν μετά από επίσκεψη τους σε αξιοθέατα και παραλίες της περιοχής ενώ συνομίλησαν και με τοπικούς ξενοδόχους για ενδεχόμενο συνεργασίας! 
Οι ίδιοι ανέφεραν πως ο τόπος ενδείκνυται για αξέχαστες διακοπές, αφού η περιοχή είναι αγνή και πράγματι συνδυάζει βουνό και θάλασσα με τον καλύτερο τρόπο, ωστόσο παρατήρησαν πως θα πρέπει να δημιουργηθούν περισσότερες και μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες.
Έφυγαν αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις από την περιοχή ενώ ήδη έχουν τεθεί οι βάσεις για μελλοντική συνεργασία με τους φορείς της περιοχής!

Το κοινό καθήλωσε η προβολή του νέου DVD σποτ της Πέρδικας, δια χειρός Γιώργου Μαλαμίδη (thesprotia3d.gr), το οποίο θα σταλεί σε τουριστικά γραφεία σε Ελλάδα και εξωτερικό. 
Δείτε το βίντεο: 
 
Με επιτυχία η εκδήλωση για την τουριστική προώθηση της Πέρδικας Δείτε το νέο τηλεοπτικό σποτ (+ΒΙΝΤΕΟ) Με επιτυχία η εκδήλωση για την τουριστική προώθηση της Πέρδικας  Δείτε το νέο τηλεοπτικό σποτ (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 05, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.