Συνελήφθησαν δύο έμποροι ναρκωτικών με πάνω από 26 κιλά κάνναβης

Συνελήφθησαν δύο έμποροι ναρκωτικών με πάνω από 26 κιλά κάνναβης
 
 
Σήμερα (21-12-2015) νωρίς το πρωί, στην Αρετή Ιωαννίνων, μετά από επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, συνελήφθησαν δύο άτομα, ένας 55χρονος ημεδαπός και ένας 45χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι για διακίνηση και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Αναλυτικότερα, σήμερα νωρίς το πρωί εντοπίστηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 55χρονος δράστης με συνοδηγό τον 45χρονο και μετά από έρευνα, βρέθηκαν στα πίσω καθίσματα και στο χώρο των αποσκευών, δύο ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν έξι δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -26- κιλών και -650- γραμμαρίων.

Επιπρόσθετα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο 45χρονος αλλοδαπός στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα μας ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου.

Τα ναρκωτικά και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Συνελήφθησαν δύο έμποροι ναρκωτικών με πάνω από 26 κιλά κάνναβης Συνελήφθησαν δύο έμποροι ναρκωτικών με πάνω από 26 κιλά κάνναβης Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 21, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.