Τιμωρεί την Πέρδικα λόγω του ... Παππά;

Τιμωρεί την Πέρδικα λόγω του ... Παππά;


Δεχθήκαμε πολλά τηλεφωνήματα, από εχτές το πρωί, από κατοίκους της Πέρδικας Ηγουμενίτσας.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, τα οποία επιβεβαιώσαμε με ρεπορτάζ μας, ο ένας και μοναδικός υπάλληλος που υπήρχε στην Δημοτική Ενότητα Πέρδικας, με απόφαση του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου καθαριότητας, μεταφέρθηκε στην Ηγουμενίτσα, αφήνοντας στο έλεος των σκουπιδιών την Πέρδικα.

Αφορμή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι η άδεια που έλαβε υπάλληλος στην Ηγουμενίτσα, ωστόσο η αιτία είναι πιο βαθιά.

Η Πέρδικα είναι ο τόπος καταγωγής του κ. Θωμά Παππά, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, και βασικού αντίπαλου του κ. Λώλου στον 2ο γύρω των Δημοτικών Εκλογών του 2014.

Ο κ. Λώλος και ο κ. Λώλης, με αυτό τον τρόπο "τιμωρούν", στο λιγοστό πολιτικό τους μυαλό, τον κ. Παππά, χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειες στην καθημερινότητα των κατοίκων και στις επιπτώσεις του τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής.

Μεθαύριο Παρασκευή, ο σύλλογος Εμπορων και ενοικιαζόμενων δωματίων Πέρδικας, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Ανάδειξη, Προώθηση και Προβολή της Πέρδικας και του Τουριστικού Προϊόντος της» στην οποία θα παρευρίσκονται τουριστικοί πράκτορες από μεγάλα τουριστικά γραφεία της Βόρειας Ελλάδας, και θα γίνει και προβολή του νέου DVD τουριστικής προβολής της περιοχής.

Και αντί να δείξουμε το καλύτερο πρόσωπό μας, θα δείξουμε το χειρότερο, στον βωμό των μικροπολιτικών συμφερόντων.

Εύγε Δήμαρχε, η κατρακύλα δεν έχει πάτο....
Μην το πεις ... ούτε του παππά.
Τιμωρεί την Πέρδικα λόγω του ... Παππά; Τιμωρεί την Πέρδικα λόγω του ... Παππά; Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 02, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.