Ενημερωτική εκδήλωση για την Αύξησης Συνεταιριστικού Κεφαλαίου Τράπεζας Ηπείρου στην Ηγουμενίτσα

Ενημερωτική εκδήλωση για την Αύξησης Συνεταιριστικού Κεφαλαίου Τράπεζας Ηπείρου στην Ηγουμενίτσα
http://www.enallaktikos.gr/img5594_9bb66b5666e8df7ade49a5c56c1f1986_270x200c.jpg
Η ενημέρωση του κοινού συνεχίζεται στο πλαίσιο της Αύξησης Συνεταιριστικού Κεφαλαίου για την κάλυψη των κεφαλαιακών αναγκών της Τράπεζας Ηπείρου και με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται στις 11 Δεκεμβρίου 2015, πραγματοποιείται εκδήλωση στην Ηγουμενίτσα την Πέμπτη 3 Δεκέμβριου 2015 στις 20:00, στην Αίθουσα Επιμελητηρίου.

Αποτελεί υποχρέωση όλων των Ηπειρωτών να στηρίξουμε με τη συμμετοχή μας τη διαδικασία κάλυψης των κεφαλαιακών αναγκών ώστε Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ να αποτελεί εργαλείο ανάπτυξης και κοινωνικής προσφοράς για την περιοχή μας.

Σε μια περίοδο που το χρηματοοικονομικό σύστημα δέχεται πλήγματα, η ιδέα του συνεταιρισμού, πιο επίκαιρη από ποτέ, αποτελεί ανάγκη και όχι εναλλακτική για τη διαχείριση της κρίσης και θα συνδράμει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων της Τράπεζας, οι οποίοι αφορούν όλους μας. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Ηγουμενίτσας που είναι αρωγός στη προσπάθεια μας.

Η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ.

ΤΩΡΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ

Ενημερωτική εκδήλωση για την Αύξησης Συνεταιριστικού Κεφαλαίου Τράπεζας Ηπείρου στην Ηγουμενίτσα Ενημερωτική εκδήλωση για την Αύξησης Συνεταιριστικού Κεφαλαίου Τράπεζας Ηπείρου στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 03, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες