ΠΛΟΥΣΙΑ Η ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

ΠΛΟΥΣΙΑ Η ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ


Σε άλλες επτά υποθέσεις κυκλοφορίας κι απόπειρας κυκλοφορίας παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων, εμπλέκονται ο 35χρονος και η 25χρονη, που είχαν συλληφθεί το περασμένο Σάββατο, στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.
Τα δύο άτομα, όπως είχε προκύψει από την έρευνα της αστυνομίας, είχαν πάει νωρίτερα, σε έξι καταστήματα στην Ηγουμενίτσα, την Άρτα και το Καναλλάκι Πρέβεζας, όπου πραγματοποίησαν συναλλαγές, χρησιμοποιώντας παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, ενώ έλαβαν ως ρέστα γνήσια χαρτονομίσματα και κέρματα.
Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 36χρονου και της 25χρονης, σχηματίσθηκε από Τμήμα Ασφαλείας Άρτας, δικογραφία με την κατηγορία της παραχάραξης και κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων κατά συναυτουργία.
Για την συγκεκριμένη υπόθεση η δράση τους εντοπίστηκε αρχικά σε δεκαπέντε υποθέσεις κυκλοφορίας πλαστών χαρτονομισμάτων στην Άρτα, την Πρέβεζα και την Θεσπρωτία, ενώ κατά την διάρκεια των ερευνών που πραγματοποιήθηκαν και στην Κέρκυρα από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, βρέθηκαν στην κατοικία τους και κατασχέθηκαν πέντε πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, ένας εκτυπωτής laser καθώς κα ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.
Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, που πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, εντοπίστηκε η δράση τους σε επτά ακόμη αντίστοιχες υποθέσεις στην Κέρκυρα και συγκεκριμένα τριών υποθέσεων κυκλοφορίας και τεσσάρων ακόμη κατά τις οποίες επιχείρησαν ανεπιτυχώς να πραγματοποιήσουν συναλλαγές, σε εμπορικές επιχειρήσεις, με πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Σε βάρους τους σχηματίσθηκε συμπληρωματική δικογραφία για τα αδικήματα της παραχάραξης και κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων κατ΄ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία.
ΠΛΟΥΣΙΑ Η ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΠΛΟΥΣΙΑ Η ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 18, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.