Το μοντέλο από την Ηγουμενίτσα Φρειδερίκη Μέμμου, μιλάει στο empisteutiko.gr

Το μοντέλο από την Ηγουμενίτσα Φρειδερίκη Μέμμου, μιλάει στο empisteutiko.gr 
 
 
Σήμερα έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε στο site μας την Φρειδερίκη Μέμμου. 
Η Φρειδερίκη κάνει τα πρωτα της βήματα στο χώρο του modeling και ψηφίστηκε Espresso Girl of the Week. – 
 
Ξεκινώντας θα ήθελα να μου πεις κάποια πράγματα για σένα! 
Με λένε Φρειδερίκη Μέμμου γεννήθηκα στη Γερμανία και όταν ήμουν 4 ετων επιστρέψαμε οικογενειακώς στην Ηγουμενίτσα οπου κατάγομαι. 
Σπουδάζω στις Σέρρες στο ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρησεων. 
Στα 17 μου ξεκίνησα να εργάζομαι σε νυχτερινά μαγαζιά και μετέπειτα ασχολήθηκα με κάποιες ενέργειες promotion. Πριν λιγους μήνες άρχισα να ασχολούμαι επαγγελματιικά με το modeling. 
 
Πως και αποφάσισες να ασχοληθείς με αυτό το χώρο; 
Παρόλο που με γοήτευε πάντα ο χώρος του modeling δεν είχα ποτέ αυτή την φιλοδοξία αν και με παροτρυναν πολλές φορές. Παρόλα αυτά μου δοθηκε η ευκαιρια και απλα το τολμησα θελωντας να ζησω αυτό το ονειρο και να δω μεχρι που μπορω να φτασω.
 
Ο χώρος του modeling είναι ιδιαίτερα απαιτητικός. Αντιμετώπισες δυσκολίες; 
Ναι είναι απαιτητικος ο χωρος του modeling και αντιμετωπιζω δυσκολιες παρολα αυτά το διαχειριζομαι αρκετα ψυχραιμα και μεθοδικα εχοντας βεβαια και τους καταλληλους ανθρωπους κοντα μου να με στηριζουν και να με συμβουλευουν.
 
Τι άνθρωπος είναι αλήθεια η Φρειδερίκη; Μπορείς να μας περιγράψεις μια καθημερινή σου μέρα; 
Ειμαι χαμηλων τονων αλλα πιστευω πολύ στις δυνατοτητες μου και εχω αρκετο πεισμα. Εχω πολύ λιγο προσωπικο ελευθερο χρονο δινοντας προτεραιοτητα στα επαγγελματικα μου.
 
Που μπορούμε να σε βρούμε διαδικτυακά; 
Facebook: Φρειδερικη Μεμμου 
Instagram: MEM_FRIDER
 
Κλείνοντας, το μέλλον πως το βλέπεις; 
Έχεις κάτι στα μελλοντικά σου σχέδια; 
Με ενδιαφερει ιδιαιτερα ο χωρος της διαφημισης ,των δημοσίων σχεσεων και ότι συνυπαγεται με το management παρολα αυτά στα μελλοντικα μου σχεδια διαπραγματευομαι για καποιες δουλειες οσον αφορα διαφημιστικο spot, events, φωτοφραφησεις και επιδειξεις μοδας catwalk όπως και πραγματοποιηθηκε προσφατα στην Θεσσαλονικη. 12395452_1726299327589417_379129694_n 
 
Επιμέλεια: Ηλίας Μέμμος - empisteutiko.gr
Το μοντέλο από την Ηγουμενίτσα Φρειδερίκη Μέμμου, μιλάει στο empisteutiko.gr Το μοντέλο από την Ηγουμενίτσα Φρειδερίκη Μέμμου, μιλάει στο empisteutiko.gr Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 04, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.