ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Η Εφορία ζητά από πολίτη να εξοφλήσει "χρέος" για ΕΝΦΙΑ ύψους 0,02 ευρώ




 
Τη στιγμή που οι μεγαλοκαρχαρίες και τα τρωκτικά του δημοσίου έχουν ρημάξει τα ταμεία του κράτους, η Εφορία χωρίς ίχνος κοινωνικής ευαισθησίας, αρνείται να δώσει σε Γιαννιώτη πολίτη φορολογική ενημερότητα, αφού πρώτα τον εγκαλεί εγγράφως να εξοφλήσει "οφειλή" του ΕΝΦΙΑ, ύψους... 0,02 λεπτών! 
Ναι καλά διαβάσατε. 
Για μόλις δύο λεπτά του ευρώ, τα συστήματα της Εφορίας τον εμφανίζουν ως υπόλογο φορολογικά και τον υποβάλλουν σε μια πρωτόγνωρη ταλαιπωρία. 
Ο ίδιος ο πολίτης, νόμιζε ότι δε χρωστά στην Εφορία, όμως η Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία Ιωαννίνων, είχε άλλη άποψη και από τις 10 Φεβρουαρίου 2016, του έχει αποστείλει τη "λυπητερή" των 0,02 ευρώ! 
Βλέπετε ακόμη και τα δύο λεπτά του ευρώ έχουν αξία για την Εφορία, σε βαθμό που δεν επιτρέπει σε έναν πολίτη να πάρει φορολογική ενημερότητα. 
Δεν μας είπαν όμως από τις ελεγκτικές υπηρεσίες του κράτους, τι κάνουν για τους μεγαλοοφειλέτες και τους μεγαλοκαναλάρχες. 
Τηρούν την ίδια σκληρή στάση ή μήπως εφαρμόζουν δύο μέτρα και δύο σταθμά;
ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Η Εφορία ζητά από πολίτη να εξοφλήσει "χρέος" για ΕΝΦΙΑ ύψους 0,02 ευρώ  ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Η Εφορία ζητά από πολίτη να εξοφλήσει "χρέος" για ΕΝΦΙΑ ύψους 0,02 ευρώ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 12, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.