Και όμως συνέβη στην Ηγουμενίτσα Μηχανάκια τράκαραν σε πεζόδρομο



Είναι συχνό το φαινόμενο, το βλέπουμε όλοι καθημερινά στους δρόμους της Ηγουμενίτσας, τα μηχανάκια που πραγματοποιούν ντελίβερι για διάφορες ψησταριές και πιτσαρίες, να κινούνται με μεγάλες ταχύτητες και πολλές φορές επικίνδυνα τόσο για τους ίδιους όσο και για του πεζούς.

Οι απαιτήσεις των ιδιοκτητών των καταστημάτων προς τα παιδιά που οδηγούν αυτά τα μηχανάκια για γρήγορη παράδοση της παραγγελίας, τους "αναγκάζουν" πολλές φορές να καταπατούν κάθε κανόνα του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. 

Μάλιστα τα ατυχήματα με την εμπλοκή ντελιβερά είναι αρκετά συχνά.

Ένα τέτοιο ατύχημα σημειώθηκε εχτές το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, όταν συγκρούστηκαν μεταξύ τους δύο μηχανάκια ντελίβερι.

Και τα δύο μηχανάκια κινούνταν παράνομα, μέσα στον πεζόδρομο της Γρηγορίου Λαμπράκη.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός της μίας μηχανής και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας για τις πρώτες βοήθειες.

Κάτοικοι που επιλέγουν τον πεζόδρομο της πόλης για τη βόλτα τους με τα παιδιά τους και τα ψώνια τους, συχνά εκφράζουν τις ανησυχίες τους, βλέποντας καθημερινά μηχανάκια να κινούνται εντός του πεζόδρομου.

Ένας πιο τακτικός έλεγχος στις εισόδους του πεζόδρομου από την Τροχαία και το Λιμενικό, ίσως είναι αυτό που χρειάζεται για να συνετιστούν οι ασυνείδητοι οδηγοί και για να προλάβουμε κάποιο ατύχημα με πεζό.
Και όμως συνέβη στην Ηγουμενίτσα Μηχανάκια τράκαραν σε πεζόδρομο Και όμως συνέβη στην Ηγουμενίτσα  Μηχανάκια τράκαραν σε πεζόδρομο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 12, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.