Βρέθηκε νεκρός ο 59χρονος που αγνοούνταν από εχτές το μεσημέρι




Νεκρός βρέθηκε τελικά ο 59χρονος, ο οποίος αγνοούνταν από το μεσημέρι της Δευτέρας.

Η σορός του 59χρονου, εντοπίστηκε σε μικρή απόσταση από τον στάβλο που διατηρούσε θείος του, σε γκρεμό είκοσι μέτρων περίπου, στο Μεγάλο Περιστέρι Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρει χτύπημα στο κεφάλι, το οποίο προήλθε από την πτώση.

Τα αίτια του θανάτου ωστόσο θα διαπιστωθούν από τη νεκροψία.

Στην περιοχή του Μεγάλου Περιστερίου βρίσκονταν από το πρωί δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, οι οποίες μετείχαν στην επιχείριση εντοπισμού.

Επί τόπου βρέθηκαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Ιωαννίνων Πέτρος Μοσκοφίδης και ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ιωαννίνων Γιώργος Χαβέλας.

Η επιχείρηση είχε ξεκινήσει από το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν ο 59χρονος δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι του και οι συγγενείς του άρχισαν να ανησυχούν.

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.