Με σχεδόν 90% συμμετοχή η απεργία στη Θεσπρωτία (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)


Με σχεδόν 90% συμμετοχή στη Θεσπρωτία, πραγματοποιήθηκε η 24ωρη γενική πανελλαδική απεργία που είχαν προκηρύξει ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ και οι επαγγελματικοί σύλλογοι, κόντρα στο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό. 
Ηγουμενίτσα, Παραμυθιά και Φιλιάτι παρέλυσαν κυριολεκτικά, με τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, τα εμπορικά καταστήματα, τις καφετέριες και τα εστιατόρια, ακόμα και περίπτερα, να παραμένουν κλειστά.
Στους δρόμους της Ηγουμενίτσας βρέθηκαν συνταξιούχοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, έμποροι και υπάλληλοι εμπορικών καταστημάτων, εκπαιδευτικοί και ιδιοκτήτες φροντιστηρίων, υπάλληλοι των ΟΤΑ, γιατροί, δικηγόροι, λογιστές, μηχανικοί, αγρότες, οικοδόμοι, οδηγοί ΦΔΧ κ.α.


Τα σχεδόν ταυτόσημα αιτήματα αλλά και προβλήματα των διαδηλωτών δεν κατάφεραν τελικά να τους ενώσουν και στον δρόμο, αφού πραγματοποιήθηκαν συνολικά τρεις διαφορετικές πορείες στο κέντρο της Ηγουμενίτσας.
Η πρωτοφανής συμμετοχή των Θεσπρωτών στην απεργία, καταμαρτυρά τη δυσχερή σχέση στην οποία έχει περιέλθει στο σύνολό της η Ελληνική κοινωνία, με τους πολίτες να μην μπορούν να τα βγάλουν ήδη πέρα στις υποχρεώσεις τους και το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα είναι η "ταφόπλακα" για όλους μας

Η συμπεριφορά της πρώτη φορά "αριστερής" κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, έχει καταφέρει σε μόλις ένα χρόνο διακυβέρνησης, να στρέψει εναντίον της όλους τους κλάδους, όλα τα επαγγέλματα, ακόμα και τους επιστήμονες.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τις τρεις πορείες στην Ηγουμενίτσα, καθώς και δηλώσεις των προέδρων του δικηγορικού συλλόγου Θεσπρωτίας και του προέδρου της ένωσης λογιστών - φοροτεχνικών Θεσπρωτίας στην κάμερα του thespro.gr


Με σχεδόν 90% συμμετοχή η απεργία στη Θεσπρωτία (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Με σχεδόν 90% συμμετοχή η απεργία στη Θεσπρωτία (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 05, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.