Πλήθος κόσμου στα σαράντα του εκδότη και δημοσιογράφου Αλέξη Αναστασίου


 
Το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του αξέχαστου Θεσπρωτού (από την Πέστιανη Ηγουμενίτσας) εκδότη και δημοσιογράφου Αλέξη Αναστασίου τελέστηκε, με την παρουσία πλήθους κόσμου, την Κυριαλή 14 Φεβρουαρίου, στο ναό της Αγίας Τριάδας Γκραικοχωρίου. 
 
Ο Αλέξης Αναστασίου, για δεκαετίες είχε δημιουργική παρουσία στα τοπικά ΜΜΕ, όχι μόνο με εφημερίδες ("Τιτάνη", "Τόλμη"), αλλά και με ραδιοτηλεοπτικά μέσα και τελευταίως και με ιστοσελίδα στο διαδίκτυο. 
 
Η ατμόσφαιρα ήταν συγκηνισιακά φορτισμένη, αφού ο Αλέξης Αναστασίου μέχρι την τελευταία του πνοή, από καρδιακό επεισόδιο, ήταν ζωντανό κομμάτι της Θεσπρωτικής κοινωνίας και η απώλειά του άφησε αναμφισβήτητα ένα κενό. 
 
Και δεν είναι λίγοι αυτοί, που δεν μπορούν ακόμη να εξοικειωθούν με το χαμό του. 
 
Φίλοι του, γνωστοί του, αναγνώστες των εφημερίδων του, καθώς και πολιτικοί, αυτοδιοικητικοί και άλλοι παράγοντες (Μάριος Κάτσης, Βασίλης Γιόγιακας, Ηλίας Βεζδρεβάνης, Αντώνης Μπέζας, Σταυρούλα Μπραΐμη, Θωμάς Οικονόμου κ.ά), συλληπήθηκαν τα μέλη της οικογένειάς του, που συνεχίζει, πιστή στ' όραμά του, την εκδοτική δραστηριότητα, που εκείνος ξεκίνησε και για πολλά χρόνια ήταν ο στυλοβάτης της.
Πλήθος κόσμου στα σαράντα του εκδότη και δημοσιογράφου Αλέξη Αναστασίου  Πλήθος κόσμου στα σαράντα του εκδότη και δημοσιογράφου Αλέξη Αναστασίου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 16, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.