Συντροφικά μαχαιρώματα στον ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας Καταγγελία Κάτση, κατά της νέας διοίκησης του ΟΛΗΓ



Μια περίεργη, τουλάχιστον πολιτικά, υπόθεση, φέρνει στο φως η εφημερίδα ΤΙΤΑΝΗ Θεσπρωτίας και το thespro.gr

Σύμφωνα με αναγνώστη της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, στις 17 Φεβρουαρίου 2016, αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Θεσπρωτών Διαβούλευση, επιστολή που φέρει ως αποστολέα τον βουλευτή Θεσπρωτίας με το ΣΥΡΙΖΑ κ. Μάριο Κάτση και παραλήπτη τον Γ.Γ. Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής & Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Χρήστο Λαμπρίδη.

Η επιστολή κατέβηκε από τη ιστοσελίδα της εφημερίδας, λίγη ώρα μετά την ανάρτησή της, παρ' όλα αυτά, ο αναγνώστης πρόλαβε και αποθήκευσε την επίμαχη ανάρτηση, όπως βλέπετε στην φωτογραφία.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, στην επιστολή του ο κ. Κάτσης, η οποία συνοδευόταν και από υπόμνημα, δηλώνει την ανησυχία του αφού, σύμφωνα με τον ίδιο, τα πρώτα δείγματα γραφής της νέας διοίκησης του ΟΛΗΓ, που διορίστηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι ενθαρρυντικά.

Ο βουλευτής Θεσπρωτίας, αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή του:

"Κατόπιν προφορικής συνεννόησης μου με τον υπουργό κ.Δρίτσα, σου στέλνω το εξής υπόμνημα με στοιχεία για την νέα διοίκηση του ΟΛΗΓ για την οποία τα πρώτα δείγματα γραφής δεν είναι ενθαρρυντικά.

Παρακαλώ να δείξεις την δέουσα προσοχή καθώς υπάρχει έντονη οσμή σκανδάλου, η κοινωνία βοά, και η αντιπολίτευση ελλοχεύει στο να πλήξει το ηθικό πλεονέκτημα της κυβέρνησης.

Οφείλω θεσμικά να ενημερώσω την διοίκηση του Υπουργείου, για να έχει γνώση, να προστατευτεί σε ενδεχόμενη επίθεση που αν επιβεβαιωθεί θα πλήξει την κυβέρνηση, το Υπουργείο και έμενα πολιτικά.

Κυρίως όμως για να μπει μια τάξη και να μην διαιωνίζονται τέτοια φαινόμενα.

Εγώ διαχωρίζω τη θέση μου από τα φαινόμενα αυτά κάθετα.

Θέλω να συναντηθούμε και από κοντά για περαιτέρω πληροφορίες.

Δεν έχουμε πολύ χρόνο μέχρι το θέμα να πάρει διαστάσεις

Μάριος Κάτσης
Βουλευτής Θεσπρωτίας"


Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι αρκετά και εύλογα.

• Είναι πράγματι η συγκεκριμένη επιστολή γνήσια και την υπογράφει ο βουλευτής Θεσπρωτίας; (Ο Γενικός Γραμματέας μας επιβεβαίωσε πως ήταν ο παραλήπτης)

• Πως έφτασε στα χέρια του εκδότη της εφημερίδας Θεσπρωτών Διαβούλευση και γιατί δεν τη δημοσίευσε;

• Για ποια σκάνδαλα μιλάει ο κ. Κάτσης. Ας τα μάθει και ο Θεσπρωτικός λαός;

• Εάν έχει στοιχεία κατά της νέας διοίκησης ο κ. Κάτσης , ποιος ο λόγος ένας βουλευτής να μην βγει να τα καταγγείλει επίσημα, τόσο στους συμπατριώτες του που τον εξέλεξαν αλλά κυρίως εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου, και χρειάστηκε να στείλει «μυστική» επιστολή σε Γενικό Γραμματέα και να την διαρρεύσει σε τοπικό «δημοσιογράφο»;

• Τον περσινό Μάιο ο κ. Κάτσης είχε ζητήσει και είχε πάρει στοιχεία από τη βουλή, για απευθείας αναθέσεις σε έργα με τελικό κόστος άνω των 5000 ευρώ από την προηγούμενη "δεξιά" διοίκηση. Μήπως δεν προέκυψαν καθόλου στοιχεία για το προηγούμενο ΔΣ και έτσι ο βουλευτής Θεσπρωτίας έψαξε και έβγαλε "λαυράκια" στην ... "συντροφική" νέα διοίκηση και ποια είναι αυτά;

Το θέμα είναι σοβαρό από όλες τις πτυχές του.

Για αυτό ο κ. Κάτσης οφείλει να ενημερώσει τη Θεσπρωτική κοινωνία για τυχόν σκάνδαλα που έχουν πέσει στην αντίληψή του.

Εάν βέβαια παραδεχθεί ή όχι, την πατρότητα της επιστολής.

Εμείς επικοινωνήσαμε, ως οφείλαμε, με τον βουλευτή Θεσπρωτίας ο οποίος μας είπε πως δεν έχει να κάνει καμία δήλωση καθώς απαντάει μόνο με δελτία τύπου ή συνέντευξη.

Μάλλον ο νεαρός βουλευτής δεν θεωρεί μια εφημερίδα του νομού που εκπροσωπεί, επάξια για να παραχωρήσει, όχι ολόκληρη συνέντευξη, αλλά να απαντήσει σε μερικά απλά ερωτήματά μας, στα πλαίσια της έρευνας ενός ρεπορτάζ.

Ίσως φταίμε και εμείς που δεν λειτουργούμε στα πρότυπα της ΕΡΤ, ώστε να γινόμαστε μόνο αρεστοί, στην εκάστοτε εξουσία.

Για αυτό δηλώνουμε, με θρησκευτικό όρκο, σίγουρα "ένοχοι".

Για αυτό επέλεξε άλλον «δημοσιογράφο» να διαρρεύσει την επιστολή του…
Συντροφικά μαχαιρώματα στον ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας Καταγγελία Κάτση, κατά της νέας διοίκησης του ΟΛΗΓ Συντροφικά μαχαιρώματα στον ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας Καταγγελία Κάτση, κατά της νέας διοίκησης του ΟΛΗΓ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 29, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.