Θεσπρωτία: Ζυμώσεις στη τοπική Νέα Δημοκρατία



Η εκλογή Μητσοτάκη στην ηγεσία του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, έχει πυροδοτήσει εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα του κόμματος, από τις τοπικές δημοτικές οργανώσεις, τις Νομαρχιακές Επιτροπές (ΝΟΔΕ) μέχρι και τον στενό πυρήνα διοίκησης και πολιτικού προγραμματισμού του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thespro.gr, έχει ήδη προταθεί από τον κ. Μητσοτάκη, η θέση του συντονιστή για τη Θεσπρωτία και τη Πρέβεζα, σε πρόσωπο από την Ηγουμενίτσα, ο οποίος ήταν η "ψυχή" της υποψηφιότητας του Κυριάκου από τη πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης των εκλογών για την ηγεσία του κόμματος.

Στην πορεία προς τις 22-24 Απριλίου οπότε και πραγματοποιείται το 10ο Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, έχουν προγραμματιστεί τοπικές εκλογές στις Δημοτικές οργανώσεις στις 3 Απριλίου, των θεματικών τομεαρχών στις 6 Απριλίου και για τους προέδρους των ΝΟΔΕ στις 17 Απριλίου.

Στο Νομό Θεσπρωτίας έχουν ξεκινήσει ήδη οι ζυμώσεις και οι βολιδοσκοπήσεις για την προεδρεία της ΝΟΔΕ, με τον εώς σήμερα πρόεδρο και περιφερειακό σύμβουλο κ. Άλκη Λάμπρου να δηλώνει και πάλι παρών στη μάχη για τη διεκδίκηση της θέσης.

Στην εσωτερική "μάχη" ο κ. Λάμπρου ενδέχεται να έρθει αντίπαλος με ένα φρέσκο πρόσωπο, τόσο στην ηλικία όσο και στη πολιτική, αφού φημολογείται, χωρίς ο ίδιος να έχει αποφασίσει ακόμα, πως τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας θα διεκδικήσει και ο ειδικός συνεργάτης του Δήμου Ηγουμενίτσας κ. Γιώργος Ντάνης.

Κατά τα άλλα στην τοπική Νέα Δημοκρατία, προετοιμάζονται για τη συνεδρίαση διευρυμένης ΝΟΔΕ, το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, παρουσία και του βουλευτή της ΝΔ κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Οι τοπικές ζυμώσεις συνεχίζονται ...
Θεσπρωτία: Ζυμώσεις στη τοπική Νέα Δημοκρατία Θεσπρωτία: Ζυμώσεις στη τοπική Νέα Δημοκρατία Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 17, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.