Υποψήφιος για τη ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας ο Παντελής Κίτσιος Δηλώσεις του στο thespro.gr



"Κύριε Αναστασίου 
Με την παρούσα επιστολή, θα ήθελα να κάνω γνωστό προς τις νεοδημοκράτισσες και τους νεοδημοκράτες, ότι δηλώνω παρών στις εσωτερικές εκλογές για την θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας.

Δεν ξέρω αν ο κ. Λάμπρου θα είναι τελικά ξανά υποψήφιος, αλλά είναι ένα από τα στελέχη που έχουν προσφέρει πολλά στο κόμμα , και κυρίως σε εποχές που το κόμμα δεν εκπροσωπούνταν στην Βουλή. 

Προσωπική εκτίμηση , χωρίς να ξέρω τις προθέσεις του κ. Λάμπρου , πιστεύω ότι θα δώσει χώρο σε νέους ανθρώπους που προέρχονται μέσα από τα σπλάχνα της Νοδε και κατ επέκτασιν της ΝΟΔΕ

Η ΝΟΔΕ χρειάζεται πρόεδρο που να προέρχεται από τα σπλάχνα της και όχι νέους ή νεαρούς εντολοδόχους ή δαχτυλιδο-αποδέκτες.
Και αναφέρομαι εμμέσως πλην σαφώς  στην ονοματολογία σε σχετικό δημοσίευμά σας

Η ΝΟΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ , ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΜΑΧΕΣ.
ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΟΧΙ ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΥΣ. 

Την ΝΟΔΕ θα την εκλέξουν οι Θεσπρωτοί και όχι ο εκάστοτε πρόεδρος της ΝΔ , η πολύ περισσότερο οι υποστηρικτές του στις εσωκομματικές εκλογές, γιατί μετά τις εκλογές είμαστε όλοι με τον δημοκρατικά εκλεγμένο πρόεδρο του κόμματος" .

Παντελής Κίτσιος 

Υποψήφιος για τη ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας ο Παντελής Κίτσιος Δηλώσεις του στο thespro.gr Υποψήφιος για τη ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας ο Παντελής Κίτσιος  Δηλώσεις του στο thespro.gr Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 17, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.