ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΖΑΛΑΔΑ - ΡΑΚΙ ΚΑΙ ΖΟΧΑΔΑ


 
Δυστυχώς αναγκάζομαι να τοποθετηθώ γιατί εμπλέχθηκε το όνομα μου, σε εκλογές όμορης Ένωσης, πράγμα που δεν ανταποκρίνεται ούτε στο ελάχιστο στη πραγματικότητα. Από τα 23 χρόνια υπηρεσίας μου, και από τα λίγα χρόνια που συνδικαλίζομαι, εκπροσωπώντας τους συναδέλφους μου, που με τιμούν με την εμπιστοσύνη τους ,έχοντας μόνο σαν πυξίδα και ρότα την επίλυση των προβλημάτων μας.
Αυτός ήταν ο λόγος άλλωστε της παρουσίας μου στη Θεσσαλονίκη, όπου σαν Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας μας, πραγματοποιήσαμε συνάντηση με τον υπεύθυνο σωμάτων ασφάλειας του ΣΥΡΙΖΑ κ. ΠΑΥΛΙΔΗ Νικόλαο. Τεραστία έκπληξη όμως μου προκάλεσε η αντίδραση, αφού μοναδικός σκοπός ήταν η προώθηση των αποφάσεων των συλλογικών οργάνων της ομοσπονδίας μας, δεν θέλω να πιστεύω ότι κάποιοι είναι αντίθετοι σε αυτό? . Αυτό που παρατηρώ και με θλίβει, δηλώνοντας από μόνο του παρακμή, είναι ότι όλα τα δυσμενή σχόλια προς το πρόσωπο μου δημοσιεύονται από ανώνυμους εκφραστές αν και οι υποκινητές αυτών είναι οι γνωστοί άγνωστοι στη μικρή κοινωνία του Λ.Σ.

Επίσης θα θεωρήσω σύμπτωση ότι τα πυρά που δέχομαι έχουν συνδυαστεί χρονικά με τη δημοσίευση της ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ. της Ένωσης Β.Δ Ελλάδος , που δυσαρέστησε ορισμένους σχετικά με την μη συμμετοχής της ένωσης αξιωματικών (πεαλς) στα συμβούλια τοποθετήσεων – μεταθέσεων- προσφύγων των Λ/Φ και Υ/Ξ.

Δηλώνω επώνυμα λοιπόν, ότι ουδεμία σχέση έχω με τα αναφερόμενα στο πρόσωπο μου ( περί εκλογικής εμπλοκής)τα όποια παραπέμπουν σε κιτρινισμό αφού ουδέποτε αναμίχτηκα στις εσωτερικές διεργασίες άλλης Ένωσης.
Γεγονός που το γνωρίζουν και αναγνωρίζουν οι συνάδελφοι και είναι αυταπόδεικτο του χαρακτήρα μου και τις πορείας μου στα συνδικαλιστικά δρώμενα του Λ.Σ.
Εύχομαι σε όλους τους υποψηφίους στις εκλογές της Ένωσης Κεντρικής Μακεδονίας, ανεξάρτητα με ποιο συνδυασμό είναι υποψήφιοι καλή επιτυχία.
Και είμαι βέβαιος με το νέο Δ.Σ που θα προκύψει, πάντα μέσα από την μεγάλη οικογένεια της ΠΟΕΠΛΣ μαζί και από κοινού θα αγωνιστούμε για την επίλυση των προβλημάτων των στελεχών.

Υ.Γ. ΑΝ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ 80S Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΤΟ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΟΧΕΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΕ.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΖΑΛΑΔΑ - ΡΑΚΙ ΚΑΙ ΖΟΧΑΔΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΖΑΛΑΔΑ - ΡΑΚΙ ΚΑΙ ΖΟΧΑΔΑ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 16, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.