Διαγωνισμός για την εκμίσθωση ενός καταστήματος στο κτήριο του ΟΛΗΓ



Ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας προκηρύσσει Ανοικτό Δημόσιο Πλειοδοτικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, για την επιλογή παραχωρησιούχου για ακίνητο χρήσης και εκμετάλλευσης της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε., εντός του Τερματικού Σταθμού 1 του Νέου Λιμένα Ηγουμενίτσας, για λειτουργία καταστήματος πώλησης βιολογικών και χειροποίητων μη ευρείας κατανάλωσης προϊόντων.

Οι προσφορές των διαγωνιζόμενων θα αφορούν το μηνιαίο αντάλλαγμα του καταστήματος, ελάχιστη προσφορά δε, ορίζεται το ποσό των τετρακοσίων ευρώ (€400,00) και για χρονικό διάστημα τριών (3) ετών από την ημερομηνία παράδοσης του ακινήτου, με δυνατότητα παράτασης για δύο (2) επιπλέον έτη, κατόπιν Απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 24 Ιουνίου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ., οπότε πρέπει έως τις 24 Ιουνίου 2016, να κατατεθούν οι προσφορές στα γραφεία του Ο.Λ.ΗΓ. (Δ/νση: Τερματικός Σταθμός 2 - Νέος Λιμένας Ηγουμενίτσας - 46100 Ηγουμενίτσα).

Πληροφορίες για τους όρους καθώς και το τεύχος της διακήρυξης θα δίνονται στα γραφεία του Ο.Λ.ΗΓ. τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 9:00 - 14:00 και στο τηλέφωνο: 26650 99335.

Διαγωνισμός για την εκμίσθωση ενός καταστήματος στο κτήριο του ΟΛΗΓ Διαγωνισμός για την εκμίσθωση ενός καταστήματος στο κτήριο του ΟΛΗΓ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 20, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.