Συνεδριάζει την Τρίτη η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου ΗγουμενίτσαςΚαλείστε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας την Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 και ώρα 09.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου, αρ. 3), για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων:
  • Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, επί του Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Αστικών Στερεών Αποβλήτων Δήμου Ηγουμενίτσας.
  • Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας στα Ο.Τ. 2Γ και 9Α.
  • Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου πόλης Ηγουμενίτσας Ν. Θεσπρωτίας στο Ο.Τ.41 της Δ.Κ. Ηγουμενίτσας του Δήμου Ηγουμενίτσας.
  • Χορήγηση ή μη άδειας λειτουργίας μουσικής (απλά μηχανικά μέσα και ζωντανή μουσική τον Ιούλιο) για το χρονικό διάστημα από 01.05.2016 – 30.09.2016 στο Κατάστημα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος «ΕΠΟΧΙΑΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ – ΜΠΑΡ», ιδιοκτησίας της ΙΚΤΙΝΟΣ Α.Ε. με νόμιμο εκπρόσωπο τον Μιχαήλ Μπέζα του Παναγιώτη, που βρίσκεται στην θέση «ΖΕΡΙ» της Τ.Κ. Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας.
  • Χορήγηση ή μη προέγκρισης λειτουργίας «ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ» ιδιοκτησίας Αντώνιου Μουρατίδη του Απόστολου, στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου της Τ.Κ. Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας.
  • Χορήγηση ή μη παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής έως τις 03.00πμ στο Κατάστημα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ» με την επωνυμία «ΕΛΞΗ», ιδιοκτησίας Μανταλένας Γκέγκα του Περικλή, που βρίσκεται στην Δ.Κ. Γραικοχωρίου του Δήμου Ηγουμενίτσας.
  • Χορήγηση ή μη παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής έως τις 03.00πμ στο Κατάστημα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ – ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ», ιδιοκτησίας Παναγιώτη Νάνη του Μηνά, που βρίσκεται στην Τ.Κ. Πλαταριάς του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Συνεδριάζει την Τρίτη η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας Συνεδριάζει την Τρίτη η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 26, 2016 Rating: 5
Από το Blogger.