Εγκαινιάστηκε η νέα παιδική χαρά στο Λαδοχώρι


Εγκαινιάστηκε η παιδική χαρά στο Λαδοχώρι, που δημιούργησε η ενορία Λαδοχωρίου. 
Στα πλαίσια της εορτής του παρεκκλησίου Αγίων Αποστόλων Πέτρου & Παύλου Λαδοχωρίου, ο Ιερέας και το εκκλησιαστικό συμβούλιο εν μέσω τοπικών αρχόντων και πλήθος κόσμου, μετά το πέρας του πανηγυρικού εσπερινού, έκαναν αγιασμό και έκοψαν την κορδέλα γι’ αυτό το ιδιαίτερο έργο. 
 

Όπως τόνισε και ο Ιερέας της ενορίας πατέρας Σπυρίδων, "σκοπός του έργου αυτού είναι τα παιδιά να έρθουν κοντά στην εκκλησία, παίζοντας κοντά σε αυτήν, αλλά το κυριότερο μέσα στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας και της παιδικής χαράς να έρθουν πιο κοντά τα παιδιά, οι γονείς και οι παππούδες και να αποκτήσουν πιο έντονα το στοιχείο της φιλίας, της συνεργασίας αλλά και της συμπόρευσης. Πράγματα που τα τελευταία χρόνια με την εξέλιξη της τεχνολογίας, τους καθημερινούς ρυθμούς μας στις υποχρεώσεις μας, τείνουν να εξαλειφθούν. Οι παιδικές χαρές και οι αλάνες θα ξαναφέρουν όλους μας πιο κοντά και έτσι θα αντιταχθούμε σε όλο αυτό το οποίο δημιουργείται, με την κρίση αξιών". 
Εμείς να πούμε μπράβο στον ιερέα της ενορίας Λαδοχωρίου και το εκκλησιαστικό συμβούλιο, που παρόλο τις αντίξοες συνθήκες κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα πόλο έλξης για τους μικρούς φίλους.
Εγκαινιάστηκε η νέα παιδική χαρά στο Λαδοχώρι Εγκαινιάστηκε η νέα παιδική χαρά στο Λαδοχώρι Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 01, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.