Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο - του Αλέκου Δροσόπουλου


Άρθρο του Αλέκου Δροσόπουλου,  
Προέδρου ΕΠΛΣΒΔΕ & Αντιπροέδρου ΠΟΕΠΛΣ

Από το 2009 οι Έλληνες πολίτες , ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία βιώνουν μια σειρά από βάναυσες περικοπές σε μισθούς ,συντάξεις και στις δομές του κοινωνικού κράτους .

Στο μέσοδιαστημα πέρασαν διάφορες κυβερνήσεις που ο πολιτικός λόγος τους ήταν τα ισοδύναμα το λίπος που υπάρχει καθώς και η αξιοποίηση του δημόσιου πλούτου.


Όλα αυτά δυστυχώς στη περιοχή μας την Ηγουμενίτσα δεν έχουν εφαρμογή , αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας τεράστιος στόλος αυτοκινήτων – φορτηγών και πλωτών που στη κυριολεξία ρημάζουν και χρόνο με το χρόνο χάνουν από την εμπορική τους αξία, με μόνιμο χαμένο το Ελληνικό δημόσιο, αφού δεν προχωρεί στην αξιοποίηση με την εκποίηση τους.


Η κατάσταση διαρκώς επιβαρύνεται και η γραφειοκρατία του Ελληνικού δημοσίου είναι ανίκανη να αντιμετώπιση τη κατάσταση . Το γιατί η Ελληνική Πολιτεία δεν αξιοποιεί αυτή τη τεραστία περιουσία παρά επιδίδεται σε οριζόντιες περικοπές είναι μια απορία όλων των συναδέλφων και των πολιτών της Θεσπρωτίας . Έκκληση κάνουν όλοι οι Πολίτες της περιοχής οι υπεύθυνοι να αναλάβουν όλες τις πρωτοβουλίες ώστε να αξιοποιήσουν αυτή την περιουσία προς όφελος των Ελλήνων Πολιτών , είναι ένα πετραδάκι αλλά πρέπει να περαστεί ένα μήνυμα ότι φθάνουν οι περικοπές . Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο, να γίνει αξιοποίηση .
Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο - του Αλέκου Δροσόπουλου Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο - του Αλέκου Δροσόπουλου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 20, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.