Σήμερα το τελευταίο αντίο στον μικρό Κωνσταντίνο



Σήμερα στις δώδεκα το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου κι Ελένης στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν για πάντα τον μικρό Κωνσταντίνο.

Το αγοράκι που δεν πρόλαβε να χαμογελάσει στη ζωή και νικήθηκε από την ελληνική γραφειοκρατία, πριν δώσει την μεγαλύτερή του μάχη.

Ο Κωνσταντίνος έπασχε από νευροβλάστωμα και έπρεπε να μεταφερθεί στην Αμερική, σε εξειδικευμένο κέντρο.. Όμως δεν δόθηκε ποτέ η άδεια από τις ελληνικές αρχές και όταν βρέθηκε η λύση της Γερμανίας είχε χαθεί ήδη πολύτιμος χρόνος.

Το ταξίδι δεν έγινε και το χαμόγελο του Κωνσταντίνου έσβησε.

Βαθύς ο πόνος για τους γονείς του αλλά και εκατοντάδες τα μηνύματα στήριξης στην οικογένεια, καθώς ο Κωνσταντίνος έγινε το παιδί όλων, στο πλαίσιο της μεγάλης εκστρατείας που είχε προηγηθεί για να συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνταν για τη νοσηλεία του.

Μέσα σε αυτές τις δύσκολες ώρες, οι γονείς του μικρού, βρίσκουν τη δύναμη για να απευθυνθούν και πάλι σε όλους, με την παράκληση να μην σταλούν στεφάνια στην κηδεία του παιδιού τους, αλλά να διατεθούν τα χρήματα για την στήριξη μιας άλλης πολύτεκνης οικογένειας που το δικό τους παιδί δίνει μάχη για την ζωή του.
Σήμερα το τελευταίο αντίο στον μικρό Κωνσταντίνο  Σήμερα το τελευταίο αντίο στον μικρό Κωνσταντίνο Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 19, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.