Συνελήφθη 32χρονος για διακεκριμένες κλοπές και κατοχή ναρκωτικών



Συνελήφθη, προχθές (03.08.2016) το μεσημέρι στο πλαίσιο συντονισμένης έρευνας αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, 32χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 32χρονος εμπλέκεται σε δύο διαρρήξεις σε πρακτορεία ΟΠΑΠ και σε μία κλοπή δικύκλου, που έγιναν στην πόλη των Ιωαννίνων και συγκεκριμένα:

· Την 30-07-2016 μετά τα μεσάνυχτα, αφού έθραυσε με πέτρες τη τζαμαρία πρακτορείου ΟΠΑΠ, αφαίρεσε από το ταμείο χρηματικό ποσό.

· Την 03-08-2016 μετά τα μεσάνυχτα, αφού έθραυσε με πέτρες τη τζαμαρία πρακτορείου ΟΠΑΠ, αφαίρεσε από το εσωτερικό χρηματικό ποσό και πλήθος στιγμιαίων λαχείων.

· Το βράδυ της 02/03-08-2016, αφαίρεσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο βρέθηκε αργότερα εγκαταλελειμμένο στην πόλη των Ιωαννίνων.

Σημειώνεται ότι το πρωί της 03-08-2016, ο δράστης μετέβη σε έτερο πρακτορείο, όπου επιχείρησε να εξαργυρώσει (45) από τα αφαιρεθέντα στιγμιαία λαχεία, που κέρδιζαν, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 32χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκαπέντε ναρκωτικά χάπια, τα οποία κατείχε χωρίς την απαιτούμενη συνταγή ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλοπιμαίων.

Η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Συνελήφθη 32χρονος για διακεκριμένες κλοπές και κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθη 32χρονος για διακεκριμένες κλοπές και κατοχή ναρκωτικών Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 05, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.