«ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ» ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ & ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ



Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο της προκήρυξης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, που αφορά:
  • ΤΟ ΜΕΤΡΟ 19 «ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ LEADER» ΤΟΥ ΠΑΑ 2014-2020 και
  • ΤΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 4 «ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ» ΤΟΥ ΕΠΑλΘ 2014-2020,
η Αναπτυξιακή Ηπείρου Α.Ε. – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ με διακριτικό τίτλο «ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕ», ως υποψήφια Ομάδα Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ), αξιολογήθηκε θετικά από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ) κατά την υποβολή του Α’ Φακέλου και συνεχίζει την προετοιμασία υποβολής του Β’ Φακέλου, όπως ορίζεται από την προκήρυξη με καταληκτική ημερομηνία την 16η Σεπτεμβρίου 2016.

Στο πλαίσιο κατάρτισης του Στρατηγικού Σχεδιασμού και των δράσεων του Τοπικού Προγράμματος CLLD / LEADER, στις περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας, στελέχη της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕ θα προβούν σε ενέργειες διαβούλευσης με τους Φορείς και τον τοπικό πληθυσμό. Τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες των νέων ενεργειών ενημέρωσης.

Έντυπο αρχικού επενδυτικού ενδιαφέροντος (για ιδιωτικού και δημόσιου χαρακτήρα επενδύσεις) υπάρχει και στην ιστοσελίδα της Εταιρείας (www.epirussa.gr), το οποίο υποβάλλεται εντύπως ή ηλεκτρονικά στην εταιρία μας.

«ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ» ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ & ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ «ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ» ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ & ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 05, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.