Ηγουμενίτσα: Δυστυχώς, για ακόμα μία φορά, επιβεβαιωθήκαμε


Το ίδιο σημείο με διαφορά ένα μήνα

Δεν αρεσκόμαστε να περιαυτολογούμε λέγοντας πως ... "τα λέγαμε", αλλά αυτό ακριβώς συνέβη στην Πέρδικα Θεσπρωτίας.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 26 Αυγούστου, είχαμε φέρει στο φως. υπόθεση που "κάποιος" χτίζει ανενόχλητος οικοδομή, πάνω σε ρέμα στην Πέρδικα Ηγουμενίτσας. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Για αυτή τη κατασκευή, έχει γίνει από ιδιώτη εδώ και ενάμιση μήνα, καταγγελία στην πολεοδομία και στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Υπενθυμίζουμε πως στην προφορική ενημέρωση που έλαβε από τον Δήμο Ηγουμενίτσας όταν κατήγγειλε το περιστατικό, τον πληροφόρησαν πως επειδή στους χάρτες που έχει η πολεοδομία (από το 1972) δεν φαίνεται το ρέμα έδωσαν άδεια να χτιστεί η συγκεκριμένη οικοδομή!

Εμείς είχαμε προειδοποιήσει για τα προβλήματα που θα δημιουργούσε το μπαζωμένο ρέμα σε περίπτωση έντονης βροχόπτωσης, γράφοντας επί λέξει: "...όταν έρθει η ώρα της καταστροφής από το πλημμυρισμένο ρέμα, ο κάθε ένας θα αναλάβει τις ευθύνες του". 

Και αυτή η ώρα ήρθε.

 

Και όπως μπορείτε να δείτε στις αποκαλυπτικές φωτογραφίες που δημοσιεύει το thespro.gr, όχι μόνο είναι πασιφανές πως η οικοδομή χτίζεται μέσα στο ρέμα, αλλά προκάλεσε και ζημιές σε διπλανό αγρόκτημα όπου παραλίγο να πνιγούν τα ζώα του ιδιοκτήτη.

 

Το φραγμένο ρέμα, μη βρίσκοντας διέξοδο στη φυσική του ροή, ξέσπασε στο διπλανό οικόπεδο αλλά και επί του οδοστρώματος, κλείνοντας την κυκλοφορία. 

 

Πραγματικά, γιατί να πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να ενδιαφερθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες;

Και τότε όλοι φυσικά θα πέσουν από τα "σύννεφα" και οι ευθύνες θα αποδοθούν στον ... "στρατηγό άνεμο" και στην οργή του θεού Δία, για ακόμα μία φορά. 

 
Ηγουμενίτσα: Δυστυχώς, για ακόμα μία φορά, επιβεβαιωθήκαμε Ηγουμενίτσα: Δυστυχώς, για ακόμα μία φορά, επιβεβαιωθήκαμε Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 08, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.