Διόρθωση ως προς το ορθό, για την αγορά του καλαθοφόρου




Θα μας επιτρέψετε να ζητήσουμε συγνώμη, για ένα λάθος (σοβαρό) που γράψαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας, αναφορικά με την απευθείας ανάθεση της αγορά ενός καλαθοφόρου οχήματος για τις ανάγκες του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Όπως μας ενημέρωσε καλός μας φίλος, το όριο για τις απευθείας αναθέσεις, από τις 2 Σεπτεμβρίου 2010, έχει αλλάξει και έχει ανέβει στα 20.000€ + ΦΠΑ, από 14.000€ που ήταν μέχρι τότε και αναφέραμε στο προηγούμενο ρεπορτάζ μας.

Αυτό βέβαια δεν αλλάζει την ουσία του δημοσιεύματός μας και που έχει να κάνει με τη λογική πως ότι κοστίζει κάτω από το όριο των 20.000€, μπορεί να δοθεί με απευθείας ανάθεση.

Έτσι θα πρέπει να αποσύρουμε τα ερωτήματά μας προς τη Δημοτική Αρχή και την Οικονομική Επιτροπή Ηγουμενίτσας στο σημείο που έχουν να κάνουν με το επιτρεπτό όριο της απευθείας ανάθεσης.

Δικό μας λάθος και το αναγνωρίζουμε.

Παραμένουν όμως τα υπόλοιπα ερωτήματα, κυρίως για την δικαιολογία του εξαιρετικά επείγοντος, για το εάν υπάρχει απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και για το εάν ελέχθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση η νομιμότητα της απόφασης.

Υ.Γ. Η σημερινή Δημοτική Αρχή Ηγουμενίτσας, έχει ως κανόνα τις απευθείας αναθέσεις και τις επόμενες ημέρες θα αρχίσουμε μία σειρά δημοσιεύσεων, από το μακρύ παρελθόν, μέχρι και σήμερα...

Διόρθωση ως προς το ορθό, για την αγορά του καλαθοφόρου Διόρθωση ως προς το ορθό, για την αγορά του καλαθοφόρου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 24, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.