Δυο οι υποψήφιοι προέδροι της ΟΝΝΕΔ






Σε κούρσα για δύο υποψηφίους αναδεικνύεται η μάχη για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ, καθώς η καταστατική διάταξη για 120 υπογραφές για κάθε υποψηφιότητα βγάζει εκτός παιχνιδιού τον πρώτο που είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, τον εκ Μακεδονίας προερχόμενο Θανάση Βαμβίνη, ο οποίος μάλιστα το ανακοίνωσε από το βήμα του συνεδρίου.
Έτσι, τις απαραίτητες υπογραφές συγκέντρωσαν δύο υποψήφιοι, οι οποίοι και εν τέλει θα αναμετρηθούν: ο Κώστας Δέρβος, συνεργάτες του οποίου μετέδιδαν πως δεν είχε κανένα πρόβλημα στη συλλογή των υπογραφών και ο Ανδρέας Καρασαρίνης από τη Λέσβο, ο οποίος επίσης κατάφερε να συμπληρώσει τον μαγικό αριθμό «120».

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσπρωτίας Γιώτης Παργανάς, 
με τον υποψήφιο Πρόεδρο κ. Κώστα Δέρβο


Οι εκλογές για τον πρόεδρο, τη νέα Κεντρική Επιτροπή και τους 15 εκπροσώπους της ΟΝΝΕΔ στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ θα γίνουν αύριο το μεσημέρι από τις 12 ως τις 5μμ.

Σήμερα Σάββατο. ψηφίστηκε το νέο Καστατικό της Οργάνωσης, όπου, μεταξύ άλλων, αποφασίστηκαν οι εξής αλλαγές:

•Εκλογή προέδρου ΟΝΝΕΔ από το συνέδριο και όχι από τη βάση ( επίσης επιβεβαίωση των παραπολιτικών)

•100 οι θέσεις της νέας Κεντρικής Επιτροπής - περιορίζεται ο αριθμός των υποψηφιοτήτων στους 180 το πολύ - καθώς για να θέσει κάποιος υποψηφιότητα για μέλος της ΚΕ θα πρέπει να διαθέτει υπογραφές 5 συνέδρων.

• καθιερώνεται η ψήφος εμπιστοσύνης από τα μέλη της ΚΕ στο Εκτελεστικό Γραφείο της οργάνωσης.

• θεσμοθετείται, η ακαδημία πολιτικής επιμόρφωσης στελεχών, η οποία θα λειτουργεί πρακτικά ως προθάλαμος για την ένταξη στο μητρώο πολιτικών στελεχών. Τα μέλη θα εκλέγονται από το Εκτελεστικό Γραφείο, του οποίου σημειωτέον τα μέλη θα είναι από 11 ως 15 το πολύ, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου και του αντιπροέδρου της ΟΝΝΕΔ.

Οι εκλογές για τον πρόεδρο, τη νέα Κεντρική Επιτροπή και τους 15 εκπροσώπους της ΟΝΝΕΔ στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ θα γίνουν αύριο το μεσημέρι από τις 12 ως τις 5μμ.
Δυο οι υποψήφιοι προέδροι της ΟΝΝΕΔ Δυο οι υποψήφιοι προέδροι της ΟΝΝΕΔ Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 22, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.