Προς αξιοποίηση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Βουλευτής της Ν.Δ. Βασίλης Γιόγιακας




Σύμφωνα με δημοσίευμα της REAL NEWS με τίτλο "Έρχεται Λίφτινγκ", μεταξύ άλλων προσώπων που οδεύουν προς αξιοποίηση από τον Πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη, και ο Τοπικός Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Γιόγιακας.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα της REAL NEWS αναφέρει τα εξής:

Σε Λίφτινγκ της Κ.Ο. και του κόμματος αναμένεται να προχωρήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης μόλις επιστρέψει από τις ΗΠΑ. Μέτριο ή κακό βαθμό παίρνουν οι Θόδωρος Φορτσάκης, Δημήτρης Κυριαζίδης, Χρήστος Κέλλας, Φωτεινή Αραμπατζή, Γιώργος Κασαπίδης, Άννα Καραμανλή, Κώστας Σκρέκας, Θανάσης Δαβάκης, Μαρία Αντωνίου, Σόφια Βούλτεψη, Κώστας Γκιουλέκας κ.α. Θα απομακρυνθούν ή θα αλλάξουν τομείς.

Προς αξιοποίηση οδεύουν, μεταξύ άλλων, οι Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Βαγγέλης Μπασιάκος, Νότης Μηταράκης, Κώστας Καραγκούνης, Κώστας Κατσαφάδος, Στέργιος Γιαννάκης , Βασίλης Γιόγιακας.

Έχουν ξεχωρίσει οι Βασίλης Κικίλιας, Βασίλης Οικονόμου, Νίκη Κεραμέως, Κώστας Αχ Καραμανλής κ.α. Θα αλλάξουν τουλάχιστον 4-5 τομείς από τις 13 Γραμματείες.

Το ασυμβίβαστο να είναι κάποιος επικεφαλής Γραμματείας και να θέσει υποψηφιότητα για Βουλευτής πιθανό να είναι το… χάπι που θα χρυσώσει την απομάκρυνση κάποιων.

Υπάρχουν εισηγήσεις για να αλλάξουν οι Βασίλης Σπανάκης (Οργανωτικό), Βασίλης Ξυπολιτάς (Παραγωγικών Φορέων) , Γιάννης Οικονόμου (Πολιτικού Σχεδιασμού), Ζωή Ράπτη( Σχέσεις Κοινωνίας – Κόμματος) κ.α. 

 
Προς αξιοποίηση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Βουλευτής της Ν.Δ. Βασίλης Γιόγιακας Προς αξιοποίηση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Βουλευτής της Ν.Δ. Βασίλης Γιόγιακας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 17, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.