Πεδίο μάχης η κεντρική πλατεία Ιωαννίνων - Ένταση, δακρυγόνα και τραυματισμός του Αστυνομικού Διευθυντή




Με ένταση, επεισόδια, εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων και χημικών στην κεντρική πλατεία και τον τραυματισμό του Αστυνομικού Διευθυντή Ιωαννίνων Ιωάννη Βασιλάκου ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, σημαδεύτηκε η πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά...



Πολλές ομάδες διαδηλωτών, φοιτητών αλλά και ανθρώπων κάθε ηλικίας βρίσκονταν στην κεντρική πλατεία και με συνθήματα απαιτούσαν την απομάκρυνση των δυνάμεων των ΜΑΤ.

Η ένταση κλιμακώνονταν μέχρι την στιγμή που η αστυνομία ξεκίνησε την χρήση δακρυγόνων.

Οι νεαροί απάντησαν πετώντας πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα..


Στη συνέχεια η πλατεία μετατράπηκε σε πεδίο μάχης. Καλύφθηκε από τους καπνούς των δακρυγόνων φέρνοντας σε πολύ δύσκολη θέση και όσους έκαναν την βόλτα τους ή έτυχε να περνούν την συγκεκριμένη ώρα.

Σε αυτές τις στιγμές της έντασης βρέθηκε τραυματισμένος στο κεφάλι ο αστυνομικός διευθυντής Ιωαννίνων. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο.

Οι νεαροί αποχώρησαν από την πλατεία και ανεβαίνοντας την οδό Δωδώνης μετέφεραν όλους τους κάδους απορριμμάτων στο οδόστρωμα και άναψαν φωτιές. 
Κατά τη διάρκεια μικροσυμπλοκών που έγιναν, στο χώρο της Ακαδημίας αλλά και την γύρω περιοχή, έγιναν μαζικές προσαγωγές.
































Πεδίο μάχης η κεντρική πλατεία Ιωαννίνων - Ένταση, δακρυγόνα και τραυματισμός του Αστυνομικού Διευθυντή  Πεδίο μάχης η κεντρική πλατεία Ιωαννίνων - Ένταση, δακρυγόνα και τραυματισμός του Αστυνομικού Διευθυντή Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Νοεμβρίου 17, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.