Ηγουμενίτσα: Με επιτυχία η ομιλία για γονείς με θέμα "Η οικογενειακή ζωή γύρω από τις οθόνες: προκλήσεις και προοπτικές"




Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η ομιλία για γονείς με θέμα:
"Η οικογενειακή ζωή γύρω από τις οθόνες: προκλήσεις και προοπτικές" που διοργάνωσαν οι δάσκαλοι των τάξεων Α1 , Α2 και Β1 του Α' Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με το ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗ !!!

Για ακόμη μια φορά η ψυχολόγος του Κέντρου και εισηγήτρια της εκδηλώσης Κωνσταντίνα Ζιάγκου καθήλωσε με την ομιλία της τους γονείς και απάντησε στις πολλές ερωτήσεις τους!!!

Το συμπέρασμα είναι ΝΑΙ στις οθόνες αλλά με μέτρο και όρια τόσο για μας όσο και για τα παιδιά μας!!!

Στο εργαστήρι που δημιουργήθηκε σε διπλανή αίθουσα τα παιδιά των γονιών ασχολήθηκαν δημιουργικά με χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές - κατασκευές κάτω από ήχους χριστουγεννιάτικων τραγουδιών και παρακολούθησαν χριστουγεννιάτικη παιδική ταινία !!!

Ευχαριστούμε πολύ το Κέντρο που εδώ και 7 χρόνια ανταποκρίνεται στο κάλεσμά μας.

Το συγκεκριμένο θέμα το διάλεξαν οι γονείς !!!
Τους υποσχόμαστε ότι οι ομιλίες θα συνεχιστούν με θέματα που τους απασχολούν!!!
Στέργιος Παλπάνης 



 
Ηγουμενίτσα: Με επιτυχία η ομιλία για γονείς με θέμα "Η οικογενειακή ζωή γύρω από τις οθόνες: προκλήσεις και προοπτικές" Ηγουμενίτσα: Με επιτυχία η ομιλία για γονείς με θέμα "Η οικογενειακή ζωή γύρω από τις οθόνες: προκλήσεις και προοπτικές" Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 29, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.