Συνελήφθη 36χρονος με πάνω από 135 κιλά κάνναβης



Συνελήφθη, χθες (13-12-2016) αργά το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Κακαβιάς Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 36χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για εισαγωγή στην ελληνική επικράτεια, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένη επιχείρηση και αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκε χθες αργά το βράδυ, σταθμευμένο Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ως οδηγός ο 36χρονος αλλοδαπός.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο παραπάνω όχημα, βρέθηκαν στην καμπίνα του οχήματος, πέντε σάκοι που περιείχαν εκατόν είκοσι ένα δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (135.650) γραμμαρίων.

Η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών, το Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των (700) ευρώ καθώς και τέσσερα κινητά τηλέφωνα, κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.




Συνελήφθη 36χρονος με πάνω από 135 κιλά κάνναβης Συνελήφθη 36χρονος με πάνω από 135 κιλά κάνναβης Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 14, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.