Ευχαριστήριο του συλλόγου Ξηρολοφιτών, για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό (+ΒΙΝΤΕΟ)


Ένα μακρύ ταξίδι γεμάτο με δημιουργία, προσμονή, χαρά, κούραση και αποφασιστικότητα για το τελικό αποτέλεσμα έφτασε στο τέλος του . Οι εθελοντές του Εκπολιτιστικού συλλόγου απανταχού Ξηρολοφιτών "Ο Κοκκυτός" για 5η χρονιά έφτιαξαν το Χριστουγεννιάτικο χωριό για τα παιδιά και όσους νιώθουν παιδιά για να δώσουν χαμόγελαα και όμορφες ξεγνοιαστες στιγμές !

Ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά της θεατρικής ομάδας που μας παρουσίασαν το ''Κοριτσάκι με τα σπίρτα'' , την βυζαντινή χορωδία Παραμυθιάς που μας έψαλλε παραδοσιακά κάλαντα και ύμνους , τον φροστυ τον χιονανθρωπο και το ξωτικό για τις παιχνιδιάρικες στιγμές που μας χάρησαν , τον Βαγγέλη Μπαμπα και την Βαγιούλα Παπαγεωργίου για τα όμορφα ακούσματα, τον Αη Βασίλη μας και όλη την όμαδα που συντέλεσε στην πραγματοποίηση του 3ημέρου και φυσικά τους υποστηρικτές των φετινών εκδηλώσεων Garage Coffee & Drinks Mylos Cafe Coctail Bar Ανθοστολισμοί "Ελπίδα" ΑΦΟΙ Καραγιωτη The BaseMent Haus Technik Πυροτεχνήματα: Antonis Sofias Πρατήριο καυσίμων: Theodwros Zikos Quick market: Αννα Αηδινιδού , Κάρβουνα: Michalis Bolosis, thespro.gr, Periodiko Step, paramythia-online.gr .

Ευχαριστούμε θερμά όλους που επισκέπτηκαν το μικρό χωριό μας με την μεγάλη ψυχή , γιατι μας δίνουν δύναμη κάθε φορά να προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 
Καλές Γιορτές σε όλους!



Ευχαριστήριο του συλλόγου Ξηρολοφιτών, για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό (+ΒΙΝΤΕΟ) Ευχαριστήριο του συλλόγου Ξηρολοφιτών, για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 22, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.