Εξιχνιάστηκαν τρεις κλοπές - διαρρήξεις και μία απόπειρα κλοπής σε οικίες




Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, τρεις κλοπές – διαρρήξεις και μία απόπειρα κλοπής σε οικίες, που έλαβαν χώρα το τελευταίο δεκαπενθήμερο στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων.

Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές σε βάρος 31χρονου ημεδαπού, ο οποίος εντοπίστηκε και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων.

Ειδικότερα, προέκυψε ότι ο 31χρονος εμπλέκεται στις παρακάτω υποθέσεις κλοπών:
Την 28-11-2016 στο Πέραμα Ιωαννίνων, αφού παραβίασε με αιχμηρό αντικείμενο πόρτα σπιτιού, εισήλθε στο εσωτερικό και αφαίρεσε διάφορα χρυσαφικά.
Την 02-12-2016, στη Βουνοπλαγιά Ιωαννίνων, αφού παραβίασε με αιχμηρό αντικείμενο παράθυρο κουζίνας, εισήλθε στο εσωτερικό του σπιτιού και ερεύνησε τους χώρους, χωρίς να αφαιρέσει κάτι.
Την 08-12-2016 στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ιωαννίνων, αφού παραβίασε με διαρρηκτικό εργαλείο παράθυρο σπιτιού, αφαίρεσε από το εσωτερικό διάφορα κοσμήματα και τρεις χρυσές λίρες.
Την 08-12-2016, στα Ιωάννινα, αφού διέρρηξε σπίτι, αφαίρεσε από το εσωτερικό, ηλεκτρικές συσκευές, χρηματικό ποσό και κοσμήματα.

Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.




Εξιχνιάστηκαν τρεις κλοπές - διαρρήξεις και μία απόπειρα κλοπής σε οικίες Εξιχνιάστηκαν τρεις κλοπές - διαρρήξεις και μία απόπειρα κλοπής σε οικίες Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 12, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.