Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΑ ΡΕΜΑΤΑ




ΠΡΟΣ
α) Περιφέρεια Ηπείρου (Τοπικό τμήμα Θεσπρωτίας)
β) Δήμο Ηγουμενίτσας

Κοιν: Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας


Μετά από απόφαση της συνέλευσης της συμμετοχικής ομάδας πολιτών Θεσπρωτίας και αφού γίναμε μάρτυρες του φαινομένου έπειτα από έντονες βροχοπτώσεις, αλλά και αποδέκτες παραπόνων από πληγέντες, αρχίζουμε έρευνα μαζί με ομάδες συμπολιτών μας, που θα αφορά όλα τα ρέματα που είναι μπαζωμένα στην Ηγουμενίτσα και την ευρύτερη περιοχή της, με αποτέλεσμα τον κίνδυνο πλημμυρών και καταστροφών.

Όταν αναφερόμαστε σε ρέματα εννοούμε όχι μόνο αυτά που είναι καταγεγραμμένα και καθορισμένα αλλά και αυτά που ναι μεν δεν είναι καθορισμένα, πλην όμως επί σειρά ετών λειτουργούν (χρηστικά) επί της ουσίας και προς όφελος του λαϊκού – δημόσιου συμφέροντος, έχοντας χάσει οποιοδήποτε ιδιόκτητο χαρακτήρα από τη στιγμή που η λειτουργία τους κατέστη κοινόχρηστη.

Στα πλαίσια αυτής της έρευνας εντάσσεται το παρόν έγγραφο, σας καλούμε δε να προχωρήσετε σε ανάλογες ενέργειες συνεχίζοντας τους καθαρισμούς που αρχίσατε στα ρέματα της παραλιακής οδού προς Δρέπανο. Περιμένουμε τυχόν απάντησή σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Ομάδας Πολιτών. symmetoxikhomada@gmail.com

Σας γνωρίζουμε ότι, τόσο το σημείωμα όσο και τυχόν απάντησή σας θα δημοσιεύσουμε στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Η τριμελής επιτροπή εκπροσώπησης 
Βαρβέλης Άγγελος
Δημητρίου Βασίλης
Φάτσιος Άλκης 



 
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΑ ΡΕΜΑΤΑ  Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΑ ΡΕΜΑΤΑ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.