Τι έχει να ζηλέψει η Ηγουμενίτσα από τις άλλες πόλεις; (+ΦΩΤΟ)


"Η Ηγουμενίτσα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις υπόλοιπες πόλεις", ανέφερε στον χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Λώλος, στην εκδήλωση για την φωταγώγηση της Χριστουγεννιάτικης πλατείας.

Να και μία από τις λιγοστές φορές που θα συμφωνήσουμε μαζί του.

Τι έχει πραγματικά να ζηλέψει η Ηγουμενίτσα από τις άλλες πόλεις;

Αντίθετα, οι υπόλοιπες πόλεις θα έπρεπε να ζηλεύουν την Ηγουμενίτσα.

Πάρτε για παράδειγμα την παρακάτω φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης εχθές:
 

Σε ποιά άλλη πόλη της Ελλάδος ή της Αφρικής, μπορεί κάποιος να κοιμηθεί αλλά και να κάνει την "ανάγκη" του υπαίθρια;;;

Η φωτογραφία είναι από την περιοχή "Μπεζέικα" και το παρατημένο στρώμα και η λεκάνη, βρίσκονται στο σημείο εδώ και μία εβδομάδα.

Να μου πείτε τι φταίει η Δημοτική Αρχή;

Σάμπως αυτή πέταξε τα αντικείμενα στο σημείο;

Θα συμφωνήσουμε πως ευθύνη έχει και ο συμπολίτης μας που τα άφησε εκεί.

Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει όμως; 

Σύμφωνα με τον κανονισμό καθαριότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας που έχει αναρτηθεί στο site του Δήμου και όσο αφορά τα ογκώδη αντικείμενα, η περισυλλογή τους γίνεται μετά από επικοινωνία με την Δ/νση Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής (τηλ. 2665021150 και 2665022626).

Λειτουργεί όμως η υπηρεσία του Δήμου καθημερινά;

Σύμφωνα με διαχρονικά παράπονα πολιτών, στα οποία έχουμε γίνει αποδέκτες,  όσες φορές προσπάθησαν να ζητήσουν την βοήθεια του Δήμου, η απάντηση ήταν πως "δεν έχουμε προσωπικό αυτή τη στιγμή".

Επίσης, οι περισσότεροι από εμάς, εργαζόμαστε τις καθημερινές (και πολλοί από εμάς και το Σαββατοκύριακο) και τις όποιες εργασίες στα σπίτια μας τις κάνουμε το Σαββατοκύριακο.

Το Σαββατοκύριακο που ούτε κατά διάνοια λειτουργεί ο Δήμος Ηγουμενίτσας, στο σύνολό του.

Ίσως για τους παραπάνω λόγους ο συμπολίτης μας αναγκάστηκε να εναποθέσει τα αντικείμενα δίπλα από τους κάδους σκουπιδιών, ώστε τουλάχιστον να τα δουν οι υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου, ενημερώνοντας την υπηρεσία τους.

Είπαμε, η Δημοτική Αρχή δεν πέταξε τα αντικείμενα στο σημείο.

Είναι όμως υπεύθυνη για την περισυλλογή τους.

Κάτι που το ξεχνάει συστηματικά ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος.

Υ.Γ. Θα προτείναμε στην Δημοτική Αρχή, να τοποθετήσει αυτοκόλλητα σε όλους τους κάδους της πόλης, με τα οποία θα ενημερώνονται οι κάτοικοι, που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, για τον ορθό τρόπο διαχείρισης των ογκωδών αντικειμένων. 




Τι έχει να ζηλέψει η Ηγουμενίτσα από τις άλλες πόλεις; (+ΦΩΤΟ) Τι έχει να ζηλέψει η Ηγουμενίτσα από τις άλλες πόλεις; (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Δεκεμβρίου 13, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.