Δήμος Φιλιατών: Διαγωνισμός για την προμήθεια καυσίμων



Ο Δήμος Φιλιατών προκηρύσσει ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό για την «Προμήθεια καυσίμων – λιπαντικών & πετρελαίου θέρμανσης για τα οχήματα και μηχανήματα του Δήμου Φιλιατών, των Νομικών προσώπων και των σχολικών επιτροπών για το έτος 2017», με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά και το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης ανά ομάδα. Συγκεκριμένα το κριτήριο κατακύρωσης, για τα καύσιμα, θα είναι το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί τοις % στη νόμιμα διαμορφούμενη κάθε φορά μέση τιμή λιανικής πώλησης του είδους την ημέρα παράδοσης, όπως αυτή προκύπτει από το εκάστοτε εκδιδόμενο δελτίο πιστοποίησης τιμών της υπηρεσίας εμπορίου της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας. Για τα λιπαντικά την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάση τιμής της μελέτης και με την προϋπόθεση ότι τα προσφερόμενα από αυτόν λιπαντικά καλύπτουν τις τεχνικές προδιαγραφές της αριθ. 21/2016 Μελέτης.

Η προμήθεια αφορά καύσιμα και λιπαντικά για τα οχήματα και τα μηχανήματα του Δήμου (Diesel, βενζίνη Αμόλυβδη), πετρέλαιο θέρμανσης για το Δήμο, το Ν.Π.Δ.Δ., την Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και την Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου.

Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός της προμήθειας ανέρχεται στο ποσό των 222.285,00 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν προσφορά για μία ή για περισσότερες ομάδες η οποία θα αφορά στο σύνολο των ποσοτήτων και των ειδών της κάθε ομάδας και υποβάλλονται από τους οικονομικούς φορείς ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.. Ως καταληκτική ημερομηνία λήξης υποβολής ορίζεται η 12-01-2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00 μ.μ. Μετά την παρέλευση της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας δεν υπάρχει δυνατότητα υποβολής προσφοράς στο σύστημα.

Για την συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής συμμετοχής ύψους 1% χωρίς ΦΠΑ, είτε επί του συνόλου της προϋπολογιζόμενης δαπάνης, είτε ανά ομάδα του διαγωνισμού.

Για την συμμετοχή στο διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς απαιτείται να διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή, χορηγούμενη από πιστοποιημένη αρχή παροχής ψηφιακής υπογραφής και να εγγραφούν στο ηλεκτρονικό σύστημα (Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ. – Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr)

Όλες οι αναλυτικές πληροφορίες περιλαμβάνονται στην διακήρυξη του διαγωνισμού. Αντίγραφα της διακήρυξης διατίθενται στον Δημοτικό Κατάστημα, Ελ. Βενιζέλου 8 Φιλιάτες. Για κάθε περαιτέρω πληροφόρηση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν από ώρα 08:00 έως και ώρα 14:00 στο Γραφείο Προμηθειών του Δήμου τηλ.: 2664360166 (αρμόδιος υπάλληλος: κ. Χρήστου Σωτ.). Το τεύχος της διακήρυξης θα αναρτηθεί στη διαδικτυακή πύλη του Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ. (www.promitheus.gov.gr) και στην ιστοσελίδα του Δήμου Φιλιατών (www.filiates.gr).




Δήμος Φιλιατών: Διαγωνισμός για την προμήθεια καυσίμων Δήμος Φιλιατών: Διαγωνισμός για την προμήθεια καυσίμων Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.