Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από την Φιλαρμονική Φιλιατών




Η Φιλαρμονική Φιλιατών, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έψαλε τα Κάλαντα των Χριστουγέννων, πιστή στις παραδόσεις και τα έθιμα του τόπου μας!

Νωρίς το πρωϊ της Παρασκευής, ο πρώτος που άκουσε τα κάλαντα στο γραφείο του, ήταν ο κος. Δήμαρχος Φιλιατών και οι αντιδήμαρχοι.

Σειρά είχε το Γηροκομείο Φιλιατών, το ΕΠΑΛ, το Αστυνομικό Τμήμα, ο Β' Παιδικός Σταθμός,ο κος. Διοικητής, οι Αξιωματικοί, οι οπλίτες και το πολιτικό προσωπικό του 628 ΤΠ, το Νοσοκομείο και το Β' Δημοτικό Σχολείο. 
 

 
Αμέσως μετά οι γειτονιές , οι πλατείες και η λαϊκη αγορά των Φιλιατών, όπου μικροί και μεγάλοι άκουσαν τα κάλαντα και αντάλαξαν ευχές για τα Χριστούγεννα. 
Η παρουσία της Φιλαρμονικής Φιλιατών έκλεισε με την συμμετοχή- μίνι συναυλία, στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που οργάνωσαν το προσωπικό και τα παιδιά του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Φιλιατών στο κτήριο του Οικοτροφείου, παρουσία πλήθους κόσμου. 
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για να σας πούμε τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου!!! 
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ- ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!


 
Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από την Φιλαρμονική Φιλιατών Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από την Φιλαρμονική Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 24, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.