Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Σουλίου για τη δίκη: Αισθανόμαστε απόλυτα δικαιωμένοι αφού η έκταση παρέμεινε δημοτική


 
Οι ενέργειες και η δράση της Λαϊκής Συσπείρωσης βασίζονται σε αρχές που γνώμονα έχουν την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών. Δεν κινούνται ούτε από προσωπικές συμπάθειες ούτε από προσωπικές αντιπάθειες.

Ως παράταξη κάναμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου ώστε να διασφαλίσουμε την δημοτική περιουσία. Αυτό πράξαμε και στην περίπτωση της κατεχόμενης έκτασης Μαμούρη κατά την διαδικασία του αναδασμού αγροκτήματος Παραμυθιάς. Τις ενέργειές μας αυτές τις γνωστοποιήσαμε από την πρώτη στιγμή προς όλες τις κατευθύνσεις και φυσικά προς το λαό του δήμου μας.

Ως εκ τούτου αισθανόμαστε απόλυτα δικαιωμένοι που, έστω και στην ύστατη ώρα, η εν λόγω έκταση παρέμεινε δημοτική. Άλλωστε σκοπός μας δεν ήταν να ποινικοποιήσουμε την πολιτική ζωή και να παίξουμε «παιχνίδι εντυπώσεων» αλλά να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα του δήμου μας.



Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Σουλίου για τη δίκη: Αισθανόμαστε απόλυτα δικαιωμένοι αφού η έκταση παρέμεινε δημοτική Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Σουλίου για τη δίκη: Αισθανόμαστε απόλυτα δικαιωμένοι αφού η έκταση παρέμεινε δημοτική Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 19, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.