Επαναληπτική δημοπρασία εκμίσθωσης του «Ξενώνα» στο Σούλι


Η Δήμαρχος Σουλίου, προκηρύσσει φανερή , πλειοδοτική και προφορική επαναληπτική δημοπρασία για την εκμίσθωση του ακινήτου : «Ξενώνας» Δ.Ε Σουλίου .


Αντικείμενο της δημοπρασίας είναι η εκμίσθωση προς εκμετάλλευση του «ΞΕΝΩΝΑ» της Δημοτικής Ενότητας Σουλίου , που βρίσκεται στην Τ.Κ Σαμονίδας και αποτελείται από τα εξής μέρη :

α) τον ξενώνα στον 1ο όροφο ,συνολικού εμβαδού 102,75 τ.μ , που αποτελείται από τρία (3) δίκλινα δωμάτια ,αποθήκη και ανεξάρτητο WC.

β) το ισόγειο κατάστημα , συνολικού εμβαδού 102,75 τ.μ ,που αποτελείται από κύριο χώρο εστίασης, κουζίνα και WC .

Η εκμίσθωση του παραπάνω Ξενώνα θα γίνει ενιαία ,ως σύνολο, κτίριο (ξενώνας και κατάστημα) και περιφραγμένος αύλειος χώρος αυτού και όχι μεμονωμένα.

Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε έξι (06) χρόνια και η οποία αρχίζει από την ημερομηνία υπογραφής της μίσθωσης και λήγει μετά την παρέλευση του παραπάνω διαστήματος.


Η επαναληπτική δημοπρασία θα διεξαχθεί την 15η Δεκεμβρίου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.00π.μ έως 11.00π.μ στο Δημοτικό κατάστημα Παραμυθιάς.


Ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς (κατώτερο μηνιαίο μίσθωμα) ορίζεται το ποσό των 55,00 ΕΥΡΩ μηνιαίως.

Με τη συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν

εγγύηση συμμετοχής που ανέρχεται στο ποσό των 5,50 ΕΥΡΩ καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που ορίζει η διακήρυξη (αριθ. πρωτ. 6782/2016) .

Πληροφορίες ,ως προς τα δικαιολογητικά συμμετοχής και για την παραλαβή της αναλυτικής διακήρυξης, παρέχονται στο Δήμο Σουλίου , καθημερινά και ώρες 08:00 – 14:00, Διεύθυνση K. Καραμανλή (Παραμυθιά).



Επαναληπτική δημοπρασία εκμίσθωσης του «Ξενώνα» στο Σούλι Επαναληπτική δημοπρασία εκμίσθωσης του «Ξενώνα» στο Σούλι Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 12, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.