Στο ΕΕΕΕΚ Παραμυθιάς το Επιμελητήριο για την παράδοση δωρεάς κουζίνας και απορροφητήρα



Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Παραμυθιάς, επισκέφτηκε το πρωί της Τετάρτης, αντιπροσωπία του επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Αλέκο Πάσχο και τον αντιπρόεδρο Αντρέα Σταύρου, αλλά και η Δήμαρχος Σουλίου κα Σταυρούλα Μπραΐμη και ο Αντιδήμαρχος κ. Θεοδωρος Μπάτσης, όπου παρέδωσαν στους μαθητές και τους καθηγητές, μια κουζίνα και έναν απορροφητήρα, δωρεά του επιμελητηρίου Θεσπρωτίας. 
Είχε προηγηθεί επικοινωνία του σχολείου με το επιμελητήριο ύστερα από πρωτοβουλία του Αλέκου Πάσχου, όπου και συζητήθηκαν οι ανάγκες του ΕΕΕΕΚ, ώστε να καταλήξουν στην συγκεκριμένη χορηγία. 
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του επιμελητηρίου, σημείωσε πως χρέος της επιχειρηματικής κοινότητας, είναι η έμπρακτη βοήθεια με κάθε τρόπο στους μαθητές των ειδικών σχολείων, ειδικά τις εορταστικές μέρες που διανύουμε, ενώ τόνισε πως το επιμελητήριο Θεσπρωτίας θα είναι πάντα αρωγός στην προσπάθεια των παιδιών αυτών που είναι παράδειγμα δύναμης και που δίνουν μαθήματα ζωής σε όλους μας.
Η Δήμαρχος Σουλίου ευχαρίστησε το προεδρείο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, το οποίο, όπως δήλωσε, βρίσκεται πάντα αρωγός στις προσπάθειες και τις ανάγκες του Δήμου. 





Στο ΕΕΕΕΚ Παραμυθιάς το Επιμελητήριο για την παράδοση δωρεάς κουζίνας και απορροφητήρα Στο ΕΕΕΕΚ Παραμυθιάς το Επιμελητήριο για την παράδοση δωρεάς κουζίνας και απορροφητήρα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 14, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.