Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΥΓΑΡΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ




ΠΡΟΣ
1)Το κεντρικό λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας

Κοιν: 
1)Οργανισμό Λιμένα Ηγουμενίτσας
2)Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας

Είμαστε αποδέκτες έντονης ανησυχίας των συμπολιτών μας, για το πρόβλημα του εκαπνισμού του λιμανιού και επομένως της πόλης, από τα πλοία που εισέρχονται και εξέρχονται από αυτό, με ότι αυτό συνεπάγεται για το περιβάλλον και την υγεία των κατοίκων γενικότερα, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. 
Η συνέλευση των μελών της ομάδας αποφάσισε να ερευνήσει το θέμα και ύστερα φυσικά να απευθυνθεί στους συμπολίτες μας για περαιτέρω ενέργειες. 
Στα πλαίσια αυτής της έρευνας εντάσσεται το παρόν σημείωμα και ζητάμε να μας γνωρίσετε σχετικά με το θέμα, εάν τηρούνται οι κείμενες διατάξεις περί απαγορεύσεως εκαπνισμού μέσα στο λιμάνι από καύσιμο, εάν υφίσταται ή αν λειτουργεί κανονικά το σύστημα ελέγχου από πλευράς υπηρεσίας, εάν υφίσταται ο εξοπλισμός ελέγχου κ.λ.π.

Περιμένουμε την απάντησή σας στο προβλεπόμενο χρονικά περιθώριο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Συμμετοχικής Ομάδας. (symmetoxikhomada@gmail.com)

Σας γνωρίζουμε ότι, τόσο το σημείωμα αυτό όσο και την απάντησή σας θα δημοσιεύσουμε στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο

Ηγουμενίτσα 5/12/2016
Για την Σ.Ο.Π.Θ. η τριμελής επιτροπή εκπροσώπησης
Βαρβέλης Άγγελος
Δημητρίου Βασίλης
Φάτσιος 'Αλκης 



 
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΥΓΑΡΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ  Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΥΓΑΡΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Δεκεμβρίου 06, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.