Ηγουμενίτσα: Η Βιολογική πρόταση για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι



Η Βιολογική Πρόταση για το Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι: Μελομακάρονα χαρουπιού χωρίς ζάχαρη 400gr και Kουραμπιέδες με κράνμπερι και αμύγδαλο 330gr

Βιολογικό Μελομακάρονο χωρίς ζάχαρη
Το μελομακάρονο είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό γλύκισμα που παρασκευάζεται βασικά από αλεύρι, σιμιγδάλι, λάδι, χυμό πορτοκαλιού και μέλι. Αυτό το μοναδικό γλύκισμα θεωρείται απαραίτητο σε κάθε ελληνική οικία ιδιαίτερα την περίοδο των Χριστουγέννων, αποτελεί μία από τις πιο υγιεινές επιλογές των γιορτών ειδικά όταν παρασκευάζεται από καλό, ποιοτικό, βιολογικό μέλι.

Η παρασκευή αυτού του εξαιρετικού προϊόντος γίνεται χειροποίητα με μεράκι και σεβασμό στην Ελληνική παράδοση, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά υψηλής ποιότητας, αγνές βιολογικές, πρώτες ύλες.
Κόστος: 6,5 €

Κουραμπιέδες
Η παρασκευή αυτού του εξαιρετικού προϊόντος γίνεται χειροποίητα με μεράκι και σεβασμό στην Ελληνική παράδοση, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά υψηλής ποιότητας αγνές, βιολογικές πρώτες ύλες.

Συσκευάζονται άμεσα μετά το ψήσιμο ώστε να τους απολαύσετε φρέσκους και μυρωδάτους

Κόστος: 6,5 €
Στην Ηγουμενίτσα μπορείτε να τα βρείτε στο κατάστημα βιολογικών προϊόντων Biomarket, στον Πεζόδρομος της οδού Γρ. Λαμπράκη 22, στο κέντρο της πόλης.
  



Ηγουμενίτσα: Η Βιολογική πρόταση για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι Ηγουμενίτσα: Η Βιολογική πρόταση για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Δεκεμβρίου 06, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.