Η «Φλόγα» Ηπείρου ευχαριστεί




Με αφορμή την Έκθεση χειροτεχνημάτων, κατασκευών και παραδοσιακών προϊόντων του τόπου μας, που έγινε για 25η συνεχή χρονιά στο Πνευματικό Κέντρο «Πάνθεον» του Δήμου Ηγουμενίτσας από 27 Νοεμβρίου 2016 έως 4 Δεκεμβρίου 2016 η «Φλόγα» ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν να γίνει πλέον θεσμός στην πόλη μας αυτή η εκδήλωση αγάπης προς τα παιδιά με καρκίνο. Η Έκθεση οργανώνεται από το γραφείο της «Φλόγας» στην Ηγουμενίτσα και είναι αποτέλεσμα εθελοντικής προσφοράς των φίλων της .

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς της Έκθεσης: Τον κ. Μπακολιά και Σία, ANEK Lines,Τον Οργανισμό Λιμένα Ηγουμενίτσας, τον Δήμο Ηγουμενίτσας, το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, τον Σύλλογο Υδατοκαλλιεργητών Ν.Θεσπρωτίας, το Κατάστημα «κυνήγι – ψάρεμα» του κ. Μπουρσινού, τα Σουπερμάρκετ «Ξένος», τα Σουπερμάρκετ «Diellas» , τον Μπλέτσα Γ. και Υιους ΑΕ, τον κ.Παπαδημητρίου Γ. και Σια ΕΕ, τροφοδοσίες ξενοδοχείων, εστιατορίων, καφετεριών, τη Διαφημιστική «Χαμαιλέων» για την οπτική επικοινωνία, το Τυπογραφείο Αδελφών Ν. Καρβούνη για τις προσκλήσεις, την Κάβα Ποτών του κ.Ρίζου Θεόδωρου για τα αναψυκτικά, το βιβλιοπωλείο του κ. Πάσχου για τις αφίσες και το κατάστημα «Γραφικές Τέχνες» του κ.Σίμα για τα πανό και τις επιγραφές. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα «Έπιπλα Γεωργίου» που μας δάνεισαν τα έπιπλα για τη διακόσμηση του χώρου.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά τους φίλους μας από τη Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη, την Πτολεμαΐδα, την Αθήνα, την Άρτα, την Πρέβεζα, τα Γιάννενα και τον νομό Θεσπρωτίας που συμμετείχαν στην Έκθεση με εργόχειρα, κατασκευές και παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής μας. Ευχαριστούμε τον Γυναικείο Συνεταιρισμό Παραμυθιάς «Σουλιώτισσες», τον Γυναικείο Συνεταιρισμό «Γλυκύς» Ποταμιάς, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Περάματος Ν. Ιωαννίνων και τα Τυροκομεία των Παπαδόπουλου και Σοφία από Παραμυθιά για την προσφορά τυροκομικών. Ευχαριστούμε: το 5ο Νηπιαγωγείο Ηγουμενίτσας, Τον 2ο και 4ο Παιδικό Σταθμό Ηγουμενίτσας, το 1ο Νηπιαγωγείο Γραικοχωρίου, την Δ΄ και Ε΄ Τάξη του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας, το 1ο Νηπιαγωγείο Παραμυθιάς, Το Νηπιαγωγείο Ελεούσας Άρτας, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του Δ.Ηγουμενίτσας «Δίαυλος» και το ΚΔΑΠ «Κυψέλη».

Ευχαριστούμε τα μέλη του Πολιτιστικού και Κοινωνικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας, «Ρένα Κώτσιου», για την πολύτιμη προσφορά τους. Η καθημερινή παρουσία τους στο γραφείο της «Φλόγας» και οι δραστηριότητες που έχουν αναπτύξει για να στηρίξουν τον αγώνα των παιδιών με καρκίνο μάς δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.

Ευχαριστούμε το Κέντρο Υγείας Ν. Θεσπρωτίας και την κα Άννα Πανταζή , η οποία , σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ, τον επίσημο εκπρόσωπο της χώρας μας στην Παγκόσμια Τράπεζα μυελού των οστών, είχε αναλάβει κατά τη διάρκεια της Έκθεσης την ενημέρωση και τη λήψη δείγματος όσων ήθελαν να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών και να μπουν στην παγκόσμια αλυσίδα αγάπης!!!

Ευχαριστούμε τέλος του φίλους που ταξίδεψαν για να’ ναι μαζί μας.

Η συμβολή των φίλων μάς ενθαρρύνει να συνεχίσουμε με αισιοδοξία τον αγώνα μας για ζωή και υγεία των «παιδιών» μας. Έναν αγώνα που ξεκίνησαν λίγοι γονείς στην Αθήνα, το 1982, και το 1991 ένα ζευγάρι γονιών άναψε την πρώτη σπίθα της «Φλόγας» στην Ηγουμενίτσα η οποία γρήγορα απλώθηκε σε όλη την Ήπειρο, για να γίνει υπόθεση όλων των πολιτών που διακριτικά στάθηκαν στο πλευρό των παιδιών και των οικογενειών τους.

Το δικό μας «ευχαριστώ» είναι η γέφυρα από την οποία περνάνε τα χαμόγελα των παιδιών μας για να φτάσουν στους φίλους μας.

Για τη Φλόγα
Η εκπρόσωπος Ηπείρου
Ελευθερία Κώτσιου 



Η «Φλόγα» Ηπείρου ευχαριστεί Η «Φλόγα» Ηπείρου ευχαριστεί Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Δεκεμβρίου 06, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.