ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΈΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ 390 ΚΙΛΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ




Η Ένωσή μας συγχαίρει τους συναδέλφους της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας και του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας, με αφορμή την μεγάλη τους επιτυχία σήμερα, Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017, για την τεράστια ποσότητα Ναρκωτικών ουσιών που κατασχέθηκε, ποσότητα η οποία ξεπερνά τα 390 κιλά ακατέργαστης κάνναβης. Η επιτυχία αυτή έχει ιδιαίτερη και βαρύνουσα σημασία λόγω του τρόπου που οι δράστες ενεργούν για την αποφυγή του αστυνομικού ελέγχου, αγνοώντας αφενός μεν τα σήματα των αστυνομικών, αφετέρου δε των υψηλών ταχυτήτων που αναπτύσσονται προκειμένου να ξεφύγουν από τον Αστυνομικό κλοιό με ότι αυτό συνεπάγεται για τη σωματική ακεραιότητα των αστυνομικών που επιχειρούν εις όφελος πάντα της κοινωνίας.

Θα αποτελούσε βεβαίως παράλειψη να μην αναφερθούμε στο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου κ. Σκούμα καθώς και στο Διοικητή του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας που, όπως όλα δείχνουν, αποτέλεσαν το «κλειδί» για την επιτυχία αυτή. Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά για το υψηλό αίσθημα ευθύνης, που επιδεικνύεται απέναντι στην κοινωνία, παραμερίζοντας όλες τις αντιξοότητες και τα προβλήματα του Αστυνομικού λειτουργήματος.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θεόδωρος ΚΟΛΙΟΠΑΝΟΣ

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χριστόφορος ΚΟΛΙΟΣ


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΈΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ 390 ΚΙΛΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΈΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ 390 ΚΙΛΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 15, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.